6x de leukste kerststallen voor kinderen

14.12.2020 09:52
kerststallen kinderen

Je kind het kerstverhaal vertellen kan natuurlijk met een voorleesboek, maar nóg leuker is een kerststal. En dan wel eentje die niet stuk kan. Op een rij: de leukste kerststallen voor kinderen.

Nijntje

De eerste kerst met je dreumes vier je met deze leuke kerststal van nijntje. Alle figuren zijn van hout: perfect voor z’n kleine vingers.

Je koopt ‘m hier.

 

Playmobil

Dankzij de fonkelende ster boven de stal, kan je deze leuke Playmobil-set voor het raam plaatsen als een verlichte kaarsboog. Als je daar tenminste de kans voor krijgt, want je kind is druk met het voeren van de dieren en het bijstoken van ’t vuur.

Bestel de kerststal hier.

 

Fisher Price

Maakt niet uit dat de kerstmuziek elk uur uit Spotify knalt – deze kerststal van Fisher Price speelt net zo vrolijk een deuntje mee. Wel even op de engel drukken.

Bestel de stal hier.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

Figurenset

Heb je al een kerststal staan? Dan hoef je alleen dit setje van Jezus, Maria, Jozef en de drie wijzen te kopen en je kind kan het hele Bijbelverhaal naspelen.

Je koopt de figuren hier.

 

Uitklapstal

Handig: een koffertje als kerststal. Dus als het kindeke een keer of tien geboren is en je kind klaar is met spelen, ruim je alles zó weer op.

Koop de kerststal hier.

 

Knutselstal

Het kerstverhaal komt natuurlijk nóg meer tot leven als je kind zelf een kerststal maakt. En dat doet-ie met deze leuke foamset (en een beetje hulp van jou).

Bestel ‘m hier.

 

 

Lees ook
Viral video: kerstreclame spoort ouders aan vooral tijd met kinderen door te brengen >