5x bekende moeders die niet alleen ‘het perfecte plaatje’ laten zien

24.01.2018 13:45
bekende-moeders

Als je social media moet geloven, heeft het gros van de celebs het prima voor elkaar: geen gedoe, geen huilbaby’s en altijd tiptop in de make-up. Gelukkig zijn er ook bekende moeders die níet het perfecte plaatje laten zien.

Wat een verademing.
 

Chrissy Teigen

 

Jealous @monicarosestyle @kfc

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Chrissy, model en vrouw van John Legend, heeft er geen enkele moeite mee om zichzelf ook op een mindere dag bloot te geven. Ze heeft lak aan alle kritiek (laatst nog, door een onschuldige foto van haar en haar dochter) en juist dat maakt het zo lekker om haar te volgen
 

P!nk

Ditzelfde geldt voor zangeres P!nk. Eind 2016 kreeg ze haar tweede kind en sindsdien bewijst ze op social media vaak genoeg dat het moederschap niet altijd over rozen gaat.
 

Lees ook
Deze foto van Chrissy Teigen is volgens veel moeders niet zo onschuldig als-ie lijkt >

 

Kristen Bell

 

This will be the cover of my autobiography and it will be titled ‘My children keep me grounded’.

Een bericht gedeeld door kristen bell (@kristenanniebell) op

Boodschappen doen met een peuter, jezelf verplicht in een Frozen-jurk hijsen en geen tijd hebben om make-up op te doen: realistischer dan het Instagramaccount van actrice Kristen Bell krijg je het niet. 
 

Serena Williams

Sinds tennisser Serena Williams moeder is, vraagt ze zich op social media geregeld af hoe je dat moederschap in hemelsnaam aan moet pakken. Op Twitter stelt ze vragen over borstvoeding, hoe je een kind rustig kunt houden en tandjes die doorkomen.
 

Olivia Wide

Deze actrice geeft toe: ze zet geregeld de iPad in. Vooral in het vliegtuig, in de auto en in restaurants. ‘Praise technology!’ Meer eerlijke posts vind je op haar Instagramaccount.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >