’14x wat je denkt als je naar de sportwedstrijd van je kind kijkt’

29.05.2019 22:54
sportwedstrijd-van-kind

Blogger Stacy Graebner vindt het hartstikke leuk om bij sportwedstrijden van haar kinderen te kijken, maar na het zoveelste potje dwalen haar gedachten af. En het enige wat er dan als een mantra door haar hoofd spookt is: ‘Ik hoop dat het gaat regenen…’ – kan zij lekker naar binnen.

Op Scary Mommy deelt ze nóg meer gedachten tijdens zo’n wedstrijd: 

 1. Deze stoel zit echt niet lekker; waarom pak ik altijd eentje die kapot is? Ik kom hier echt nooit meer uit. Ik weet zeker dat ik zo op de grond val. Mijn knieën raken zowat mijn kin aan. Oké, blijven lachen. Niemand ziet het. 
 2. Hoe oud zijn de kinderen uit het andere team? Ze zien er zo groot uit. Dat ene kind is écht geen 10; zie ik daar nu een snor? Was dat trouwens een regendruppel? Ik denk het wel. Ik hoop het. 
 3. Wow, die vent is luidruchtig, wat een uitslover. Oh, wacht. Dat is mijn man… Is dat een bij? Ik kan niet uit mijn stoel komen! Is dat een bij? 
 4. Het is koud, ik wou dat ik een deken bij me had.
 5. Ik moet trouwens de dekens thuis nog wassen. En de vaatwasser uitruimen, en onze kleding opvouwen. Die papieren op de keukentafel? Kunnen ook weg. God, we moeten echt een nieuwe keukentafel. Of nou, een nieuwe keuken. Eigenlijk zouden we gewoon moeten verhuizen…
 6. Staat mijn zoon nu eindelijk op het veld? Nee? Maar waarom speelt dat andere kind wél altijd? Ah, de zoon van de coach… Hij is vreselijk. Maar hij heeft wel gescoord…
 7. Wow, ik ben een stukje vergeten tijdens het scheren van mijn benen…
 8. Shit, er loopt nu iemand naar me toe om een praatje te maken. Hoe heet ze ook alweer? Kijk vooruit… Kijk vooruit…
 9. Volgens mij voelde ik echt regendruppels.
 10. Wat zal ik trouwens koken vanavond? Moet ik eigenlijk wel koken? Hoeveel pizza hebben we deze week gegeten? We kunnen prima nog een keer pizza bestellen. Is heus zo slecht nog niet, helemaal niet als je er wat groenten op neemt.
 11. Wat is de stand?
 12. Nee he, extra tijd… Ik moet plassen.
 13. Echt heel nodig… 
 14. Was dat regen? Ja, laat het alsjeblieft regen zijn.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >