Hilarisch: zoontje Carolien Karthaus-Spoor heeft flink eisenpakket voor de pieten

15.11.2022 10:08
bn'ers-krijgen-baby-in-2020

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent: schoentjes zetten. Ook in huize Karthaus-Spoor laten ze dat niet zomaar voorbijgaan. Sterker nog: zoon Otis (5) heeft een behoorlijk eisenpakket voor de pieten. En dus moet Carolien Karthaus-Spoor, eh rommelpiet, flink aan de bak.

 

‘Lieve Malle Pietje’, staat er geschreven op Otis’ brief aan piet. ‘Wil je alsjeblieft wc-rolletjes overal doen? En de kussens allemaal in de speelkamer gooien?’ Oh, en of de piet zijn cadeau onder de wc wil verstoppen en kaarsen op de grond wil leggen. Het cadeau van broertje Elias (2) mag onder de tafel.

Hilarisch filmpje

Je voelt ‘m al aankomen: als de jongens op bed liggen, moet het hele huis op de schop. In een hilarisch filmpje op Instagram toont Carolien het resultaat: wc-papier door de woonkamer, speelgoed op de grond, omgevallen stoelen. En dat allemaal om 6 uur ’s ochtends. Maar wat kan het schelen: Otis is door het dolle met de acties van Malle Pietje. En voor alle ouders die nu al klaar zijn met alle sint-gekte: ‘Het wordt vanzelluf 6 december’, aldus de actrice.

Lees ook: Twee keer per week je schoen zetten is meer dan genoeg: dít vinden jullie

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.