Xess Xava breekt sleutelbeen met voetballen: ‘Hele nacht niet geslapen’

04.05.2023 11:41
Beeld: Instagram

Dat was even schrikken voor Yolanthe Cabau van Kasbergen (38). Haar zoon Xess Xava (7) krijgt een ongeluk tijdens een voetbalwedstrijd. Na een slapeloze nacht besluit ze hem te laten onderzoeken in het ziekenhuis. ‘Hij kon niet slapen van de heftige pijn’, schrijft ze op social media.

Met vijf filmpjes neemt Yolanthe haar volgers mee tijdens het ziekenhuisbezoek. Xess wordt van boven tot onder onderzocht om te achterhalen wat er nou met hem aan de hand is. Uiteindelijk blijkt dat hij zijn sleutelbeen heeft gebroken. 

Bij de eerste video schrijft Yolanthe: ‘Hij bleef zeggen dat het goed met hem ging, omdat hij me niet bezorgd wilde maken.’ Bij een van de andere video’s staat: ‘Is hij niet dapper en schattig? Ik hou zoveel van deze kleine jongen.’

Weer terug bij het voetbalveld moet Xess Xava – met zijn arm in een mitella – aan de kant blijven. Hij mag alleen maar kijken naar zijn vriendjes die wel mogen spelen. En dat vindt hij allesbehalve leuk. Gelukkig komt de lach op zijn gezichtje weer snel terug snel wanneer ze bezoek krijgen van een hond, zo schrijft ze bij een selfie.