Buitenkans: win 2 tickets voor de filmpremière van Zwanger & Co

27.05.2022 10:48

Nog héél even geduld en dan zie je ‘m op het witte doek: de bioscoopfilm Zwanger & Co. Wil jij de film als eerste zien én over de rode loper paraderen? Dan heb je geluk: Kek Mama geeft twee tickets voor de exclusieve première weg.

Zwanger & Co

Vier zwangerschappen, (bijna) moeders, vaders en (overgroot) opa’s; allemaal in één familie. Van twintigers, die er onbezonnen aan beginnen, tot een moeder met empty-nest syndroom die er alles aan wil doen om nog een keer te kunnen genieten van een baby. In Zwanger & Co komen alle vormen én uitdagingen van het ouderschap aan bod. Ga er maar aan staan om als 60-plusser in je eentje te zorgen voor je tweede leg, of tegen alle adviezen van je moeder en zus eindelijk toch te kiezen zwanger te worden van een spermadonor, om daarna de liefde van je leven tegen te komen…

Win 2 tickets

Wil jij kans maken op 2 tickets voor de exclusieve première van Zwanger & Co op zaterdag 25 juni bij Pathé Tuschinski in Amsterdam? Doe dan vóór 17 juni mee met de winactie in de Instagram-post hieronder en wie weet loop jij binnenkort samen met de cast en BN’ers over de rode loper.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kek Mama (@kekmamamagazine)