Waylon geeft update over gezinssituatie: ‘We gaan samen op vakantie’

30.06.2022 13:01
bibi_breijman_en_waylon

Het hield de gemoederen flink bezig, toen Waylon opbiechtte vreemd te zijn gegaan in zijn relatie met Bibi Breijman. In een interview laat de zanger weten hoe het nu tussen de twee gaat.

Yvonne Coldeweijer maakte het nieuws twee weken geleden bekend op haar juicekanaal, waarna Waylon het bevestigde.

Met elkaar oplossen

“Het gaat goed”, zegt Waylon in een interview met RTL Boulevard. “Ik heb mijn statement gedaan naar aanleiding van alle geruchten en daar wil ik het bij laten. Verder is dit een privékwestie tussen ons en wij gaan dat met elkaar gewoon oplossen.” Nadat zijn overspel bekend werd, deelde Waylon een statement op Instagram. “Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd”, schreef hij daarin. Inmiddels is de post verwijderd. Als de verslaggever vraagt waarom, reageert hij: “Vervuiling is nooit leuk, vandaar.”

Lees ook: Patricia’s stevige boodschap aan Waylon

Samen op vakantie

Hoewel Waylon er verder geen woorden aan vuil maakt, laat hij weten dat ze ‘absoluut’ met het gezin op vakantie gaan. “Scandinavië is het plan voor dit jaar. Dus ik denk dat wij een paar weken Scandinavië pakken”, aldus de zanger. Waylon en Bibi werden in mei dit jaar ouders van zoontje Chester Ozzy. Ze hebben samen ook een dochter: Teddy (3).

Bron: RTL Boulevard

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.