Even binnenkijken: je maakt nu kans om te overnachten in de villa van Romee Strijd

12.12.2023 12:10
Even binnenkijken: je maakt nu kans om te overnachten in de villa van Romee Strijd

Zou jij ook wel een dagje topmodel Romee Strijd willen zijn? Snappen we helemaal! Niet in de laatste plaats vanwege de prachtige villa waarin ze woont. Goed nieuws: dromen worden werkelijkheid, want je maakt nu kans om een nachtje in Romee’s chique stulpje te slapen.

Romee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen verhuren hun prachtige, gerenoveerde villa via Airbnb. Wie een nachtje boekt, wordt ontvangen en rondgeleid door het topmodel zelf. En alsof dat nog niet genoeg is: dit kost helemaal niks!

Overnachten in de villa van Romee Strijd

Het stel woont met dochters Mint en June in Pijnacker. Ze lieten hun huis helemaal verbouwen en het waanzinnige resultaat daarvan lieten ze aan hun fans zien middels een hometour op YouTube. Hierin konden we zien dat het vrijstaande huis beschikt over twee stijlvolle, minimalistisch ingerichte slaapkamers: een masterbedroom compleet met een grote inloopkast en een charmante kinderkamer. Maar ook een riante keuken van natuursteen, een stijlvolle woonkamer, en een tuin ingericht op maximale ontspanning met zwembad, jacuzzi én een private gym.

Wat moet je doen?

Wil je daar nou best een nachtje vertoeven? Dat kan, en wel op 6 januari 2024. Vanaf 18 december om 9 uur kun je via airbnb.com/romeestrijd een verzoek doen om de villa gratis te huren. De overnachting is compleet met meet-and-greet én je krijgt een winterse chilloutfit van Romee’s merk Naetur. Natuurlijk kan niet iedereen bij Romee komen logeren, dus wees er snel bij!

Romee Strijd: “Het verhuren van ons familiehuis op Airbnb gaat niet alleen over het delen van een ruimte; het is een uitnodiging om deel uit te maken van de warme herinneringen die Laurens en ik hier hebben opgebouwd. Ik verheug mij erop om een familie welkom te heten in ons huis en ze een unieke ervaring te bieden. Maak je klaar om te ontspannen en samen qualitytime door te brengen in een ruimte die je helemaal de jouwe kan maken.”

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >