Vijf maanden oude zoontje Nick Cannon overleden aan hersentumor

08.12.2021 08:21
nick cannon

Zen, de vijf maanden oude zoon van Nick Cannon, is overleden aan een hersenaandoening. De Amerikaanse comedian en acteur heeft zondag afscheid genomen van zijn kindje, vertelde hij dinsdag in tranen in zijn tv-programma The Nick Cannon Show.

Het jongetje had hydrocefalie, ook wel waterhoofd genoemd. Dat is een aandoening waarbij het hoofd vol zit met hersenvocht; in het geval van Zen kwam dat door een tumor. De familie kwam erachter dat Zen ziek was toen hij twee maanden oud was. “Ik wilde met hem naar de dokter vanwege zijn holtes en ademhaling. We dachten dat het een routine-onderzoek zou zijn”, zegt de 41-jarige Cannon.

Werken

Dat bleek het niet en in het ziekenhuis werd Zen geopereerd aan zijn hoofd. Eind vorige maand verslechterde zijn gezondheid. Afgelopen weekend hield Cannon zijn zoon voor het laatst in zijn armen. “Je kunt pas helen als je het voelt”, zei de comedian, die eraan toevoegde weer aan het werk te zijn gegaan omdat dit voor hem het beste werkt. Wel droeg hij de aflevering op aan zijn zoon.

Lees ook
Gezin maakt foto’s met overleden zoontje en pasgeboren baby >

Kinderen

Cannon kreeg Zen in juni met zijn vriendin Alyssa Scott. Het is zijn zevende kind. Een week voor de geboorte van Zen beviel Cannons ex-vriendin Abby De La Rosa van een tweeling. Een jaar geleden kreeg de comedian een dochter met model Brittany Bell. Samen hebben ze ook een zoon, Golden. Met zijn ex-vrouw Mariah Carey deelt Cannon de 10-jarige tweeling Monroe en Moroccan.

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >