TikTok-trend: jonge kinderen moeten massaal huilen van dit liedje

05.07.2024 08:52
fotos videos huilende kind

Een TikTok-trend waarvan jonge kinderen massaal moeten huilen: dat klinkt helemaal niet leuk! Snappen we, maar toch wil je dit even zien. Het gaat namelijk om een liedje dat ervoor zorgt dat kinderen emotioneel worden en dat is stiekem ook wel heel schattig.

Geraakt worden door een liedje: dat blijkt niet alleen iets te zijn wat volwassenen overkomt. Ook jonge kinderen kunnen geëmotioneerd raken door muziek. Hoe dat komt en waar het ‘m dan precies in zit, dat is een groot raadsel. Zelfs voor de ouders van de betreffende kinderen. Maar dat het echt zo is, blijkt wel uit deze nieuwe TikTok-trend.

Liedje van Billie Eilish

Op TikTok gaat het geluid viral van het liedje What was I made for (je weet wel, die speciaal gemaakt is voor de Barbie-film) van Billie Eilish, maar dan in een kattenversie. Dat klinkt zo: meow meow meow meow. Nou goed, je moet het zelf even horen.

Kinderen in tranen

Ouders laten dit geluid massaal aan hun kinderen horen en die barsten spontaan in huilen uit. Waarom? Geen idee! Zelfs kinderen die eerst nog vrolijk aan het lachen zijn, beginnen te tranen bij het horen van dit liedje.

Zielig of schattig?

Inmiddels zijn er twee kampen ontstaan: ouders die dit zielig vinden en juist ver weg blijven van het nummer én ouders die zo nieuwsgierig zijn of hun kind het ook niet droog kan houden bij het liedje en het daarom zelf uitproberen. In welk kamp zit jij?

@barstoolsports Meow Meow 😭 @Podfathers Show (via:@Mary 🦋 ♬ son original – Cat’slife

@tammyhembrow

Saw this sound makes so many babies cry & Po was no different 😭

♬ son original – Cat’slife

@djaikoo

omg😭😭

♬ son original – Cat’slife

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.