Shelly Sterk bevallen van tweede zoon: ‘Klap uit elkaar van liefde’

22.02.2024 17:31
Shelly Sterk

Shelly Sterk is op de valreep bevallen van haar tweede zoon. Dit maakt ze een bekend met twee te zoete foto’s van haar jongens op Instagram.

Ze schrijft: ‘Onze kleinste grote liefde; Jess Ebing Sterk. Eindelijk is hij er! Nog net op de valreep zelf gekomen. Een uurtje voordat ik ingeleid zou worden, begonnen spontaan de weeën. Nu al goed met deadlines zullen we maar zeggen.’

Ze vervolgt: ‘Jake is de liefste grote broer denkbaar en is stapelverliefd op z’n kleine broertje. Vertelt hemde liefste verhalen over alles wat hij hem gaat leren en met hem gaat beleven. Och jongens, ik knap uit elkaar van liefde.’

Struggle

Kek Mama sprak uitgebreid met Shelly tijdens haar zwangerschap. Toen waren zij en Mark nog niet over de naam. “Dat is nog wel even een struggle. Bij Mark ligt het er ook maar aan welke Netflixserie hij kijkt met wat voor namen hij komt. Toen ik zwanger was van Jake zat ‘ie in een Vikingenserie. Kwam hij opeens met: is Ragner niet leuk? What the fuck, echt zo’n Vikingnaam. Kijkt hij Suits, vindt hij Harvey leuk. Op dit moment kijken we niet echt iets, misschien ligt het daaraan, haha.”

Het werd dus Jess, een naam die ‘niemand had geraden’. ‘Je spreekt het op z’n Engels uit, net als Jake. Jake & Jess. Vaders en moeders, hou jullie dochters maar binnen!’ Gefeliciteerd Shelly!

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.