Serena Williams bevallen van tweede dochtertje

23.08.2023 10:29
Serena Williams Een zwangere Serena Williams met Alexis Ohanian op The Met Gala 2023

Het is een vruchtbare week. Niet alleen Rihanna beviel deze week van haar tweede kindje, ook oud-toptennisster Serena Williams (41) en haar echtgenoot en Reddit-oprichter Alexis Ohanian (40) zijn voor de tweede keer ouders geworden van een dochtertje.

Bekendmaking via TikTok

Serena Williams en Alexis maakten het nieuws dat dochtertje Olympia (5) er een zusje bij heeft bekend via een creatief filmpje op TikTok. Alexis zit in een werksetting en Serena schuift gezellig aan. Vlak daarna komt ook Olympia aan tafel zitten. Serena en Olympia hebben beiden roze kleding aan. Dan loopt Serena uit beeld en komt terug met haar pasgeboren dochtertje. Hoe lief?!

Serena Williams eerlijk op social media

In mei showde tennisicoon Serena Williams tijdens The Met Gala nog haar zwangere buik op de rode loper en in augustus maakte het koppel bekend dat ze nog een meisje zouden krijgen. Serena is populair op social media wat betreft het moederschap omdat ze heel openhartig is. Ze laat de leuke, maar ook zeker de zware kanten van het moederschap graag aan haar volgers zien.

Zo vertelde Williams in 2020 eerlijk dat ze het heel zwaar vond om het moederschap te combineren met haar tenniscarrière aan de absolute top. “Het is niet makkelijk om een werkende moeder te zijn”, schreef ze destijds bij een Instagram-post waar ze haar slapende dochtertje knuffelt. “Ik ben vaak gestrest en uitgeput en dan ga ik toch de baan op om een professionele tenniswedstrijd te spelen. Ik ben zo trots en geïnspireerd op en door alle moeders die het dag in en uit doen.”

Stoppen met tennis

Ook was ze recent eerlijk over het feit dat ook zij weleens onzeker is over haar lijf, helemaal tijdens de zwangerschap. Vorig jaar augustus kondigde Williams aan dat ze, na een carrière van bijna 25 jaar, stopte met tennis.