Schattig: Sander Schimmelpenninck deelt voor het eerst foto met dochtertje

28.12.2023 11:46
Sander Schimmelpenninck en zijn dochtertje Foto: Instagram @sanderschimmelpenninck

Columnist en presentator Sander Schimmelpenninck heeft voor het eerst een foto gedeeld op Instagram waarop zijn dochtertje goed te zien is. En ze is om op te vreten zo schattig!

Sander Schimmelpenninck en zijn vriendin Lotta Klemming werden in september ouders van hun dochtertje. De naam van hun dochtertje weten we niet en we hadden ook nog nooit een duidelijke foto van het meisje gezien. Tot nu toe!

Lees ook – Zo vierden de bekende moeders dit jaar kerst

Sander en zijn dochtertje op de feed

Sander Schimmelpenninck is op vakantie naar Malaga en plaatste een kiekje van hemzelf en zijn dochtertje, die hij liefkozend ‘Lillefru’ noemt, op zijn tijdlijn op Instagram. Met een hoedje op en veilig in de draagzak, kijkt het meisje de lens in. Smelt!

Sander Schimmelpenninck en zijn dochtertje
Foto: Instagram @sanderschimmelpenninck

Naam dochtertje Sander en Lotta onbekend

Schimmelpenninck is tot nu toe vrij gesloten over zijn dochtertje. Niet zonder reden: hij heeft in zijn leven dikwijls te maken met (ernstige) bedreigingen. In zijn eigen podcast De Zelfspotcast, gaf de presentator en columnist dan ook aan de naam van zijn dochtertje (vooralsnog) niet te delen. “Daar heeft niemand iets mee te maken.” Ook gaf hij aan andere media aan dat “zijn privéleven, privé is” en hij dus niet veel zal delen over zijn kind.

Dat we nu toch een foto van het lieve meisje mogen bewonderen, zal waarschijnlijk dus een uitzondering zijn. Op de socials reageren zijn volgers dan ook enthousiast: de foto heeft na een paar uur al duizenden likes.