Zo vierden de bekende moeders dit jaar kerst

27.12.2023 17:19
Yolanthe Cabau en Xess Xava, kerst 2023 Foto: Instagram @yolanthecabau

Gezellig met familie, juist alleen (met je gezin), aan een grote tafel met eten of een dagje eropuit: Kerst kan op allerlei manieren gevierd worden. Zó vierden de bekende moeders dit jaar kerst!

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam en Bas Smit vierden de kerst gezellig met hun twee dochters en de ouders van Bas.

Bas Smit en Nicolette van Dam
Foto: Instagram @bassmit

Yolanthe Cabau

Yolanthe vierde deze kerst met zoontje Xess Xava en haar zussen. Geen glitter and glamour outfits: iedereen was lekker in kerstpyjama!

Yolanthe Cabau
Foto: Instagram @yolanthecabau
Yolanthe Cabau en Xess Xava, kerst 2023
Foto: Instagram @yolanthecabau

Pauline Wingelaar

Ook Pauline Wingelaar vierde kerst dit jaar het feestje in pyjama met haar gezin.

Pauline Wingelaar kerst
Foto: Instagram @paulinewing

Jessie Jazz Vuijk

Jessie Jazz Vuijk is nét moeder geworden en vertoeft tijdens de feestdagen lekker met haar zoontje Xavi op Ibiza, waar ze woont met haar vriend Kaj Gorgels.

Foto: Instagram @jessiejazzvuijk

Lees ook – Chaos: peuter (3) ‘wil verwarring voorkomen’ en pakt ’s achts alvast álle kerstcadeaus uit

Chantal Janzen

Chantal Janzen vierde kerst zoals velen van ons dat gevierd hebben: met een etentje, een zelfgemaakt diner, veel familie en gezelligheid. Ze plaatste een uitgebreide carrousel op Instagram.

Foto: Instagram @chantaljanzen.official

Heleen van Royen

Ook Heleen van Royen plaatste een uitgebreide carrousel op Instagram, waarop te zien is hoe ze kerst viert met een groot feest met nieuwe partners én ex-partners en alles uit de kast getrokken wordt voor een goede foto!

Foto: Instagram @heleenvanroyen

Lizzy van der Ligt

Hoewel Lizzy van der Ligt en haar vriend Yuki fantastische kerstfoto’s hebben gemaakt bij Wondr Experience, lijkt het er op hun stories op dat ze kerst gezellig thuis hebben gevierd met hun twee kinderen.

Foto: Instagram @lizzyvdligt

Birgit Schuurman

Birgit Schuurman heeft dit jaar naar eigen zeggen voor het eerst sinds jaren weer iets met glitters aan. Haar kerst was fijn, inclusief thuiskaraoke. De zangeres en actrice verklapt zelfs op Instagram Stories dat ze samen met haar zus Katja en haar vriend Sander van Haarlem ‘Ademnood’ heeft gezongen. “Er zijn beelden van, maar dan riskeer ik een lijfstraf als ik die deel”, aldus Birgit.

Foto: Instagram @birgit.schuurman