Vader (én opa) Robert De Niro (79) verwelkomt zevende kind

10.05.2023 13:55
robert de niro Foto: Getty Images

Robert De Niro is vader geworden van een zevende kind. Dat maakte de 79-jarige acteur bekend in een interview met ET Canada. Opvallend detail: het leeftijdsverschil tussen zijn oudste en jongste kind is 51 jaar.

Wanneer de baby geboren is, wie de moeder is en hoe de kleine heet, is niet bekend. Robert De Niro maakte het nieuws wereldkundig in een interview met ET Canada. Op een opmerking van de interviewer, over zijn zes kinderen, antwoordde hij: “Het zijn er eigenlijk zeven. Ik heb net een baby gekregen.”

Lees ook: Moeder op je 50e: ‘We hadden ook nooit gedacht dat zwanger worden zo lang zou duren’

De acteur had al zes kinderen met verschillende moeders: een dochter (51) en een zoon (46) met zijn eerste vrouw Diahnne Abbott, een tweeling (27) met zijn ex-vriendin Toukie Smith en een zoon (24) en een dochter (11) met zijn tweede vrouw Grace Hightower. Je leest het goed: tussen zijn oudste en jongste kind zit een leeftijdsverschil van 51 (!) jaar. De Niro is ook opa van vier kleinkinderen.

Bron: NU.nl

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.