Kek Mama-columnist Patricia van Liemt na drie jaar terug op de radio

02.11.2022 16:51
Patricia van Liemt

Leuk nieuws: na drie jaar afwezigheid keert Kek Mama-columnist Patricia van Liemt terug op de radio. Vanaf vrijdag 4 november is ze elke vrijdagmiddag tussen 2 en 4 te horen op Wild FM Hitradio, een regionale zender van Noord-Holland en Flevoland.

Samen met Rolien Magendanks, bekend van de podcast ‘Hoeveel ben ik waard?’, is ze wekelijks te beluisteren op de radiozender.

Oude vertrouwde plek

Wild FM is geen onbekende voor Patricia: haar radio carrière begon ooit bij de zender: ‘Zowel Rolien als ik zijn ooit onze carrière begonnen bij Wild FM. Dat wisten wij aanvankelijk helemaal niet’, vertelt ze. Na een uitstapje naar 100% NL en Qmusic, keert ze dus terug naar waar het voor haar allemaal begon. Het omgooien van je carrière na je veertigste is vaak spannend, laat Patricia weten in het persbericht. ‘Maar waarom zou je het niet doen? In theorie ben je pas op de helft van je werkende leven. Onze boodschap is dat je nooit te oud bent om iets nieuws te leren of om voor die lang gekoesterde droom te gaan.’ Wat je kunt verwachten van het radioprogramma? ‘Onze interesses (spiritualiteit, feminisme, seks, boeken, podcasts, werk, columns) zullen terugkerende thema’s zijn in de Pat & Ro show’, aldus de Kek Mama-columnist.

Lees ook: Patricia: ‘Is het oké om op de verjaardag van je kind een paar dagen weg te gaan als ouders?’

Sidekick van Barry Paf

Patricia was voor het laatst in 2019 op de radio te horen bij 100% NL, toen zij sidekick was van Barry Paf in de ochtendshow. Omdat de radiozender meer ruimte wilde voor rechtstreeks contact met luisteraars, besloten ze dat Barry Paf de ochtendshow alleen ging maken. Patricia liet toen weten dat ze uitkeek naar een toekomst vol nieuwe radioavonturen. Drie jaar later is het zover en keert ze terug op een voor haar oude, vertrouwde plek.

Patricia van Liemt, moeder van Maria (12) en Phaedra (9), schrijft voor Kek Mama elke vrijdag rake, eerlijke, grappige en vooral herkenbare columns over haar leven en het moederschap. Al haar columns vind je hier terug.


Bron: Radiowereld, Radiofreak

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.