Paris Hilton verraste ook haar familie met de snelle komst van haar dochter

28.11.2023 14:24
Paris Hilton verraste ook haar familie met de snelle komst van haar dochter

Vorige week verraste Paris Hilton de wereld met groot nieuws: haar dochter London is geboren, elf maanden na de geboorte van zoon Phoenix.

Nu zijn beide kindjes met een draagmoeder ter wereld gekomen, dus dan kan dat natuurlijk gewoon allemaal. Ware het niet dat de familie van Paris geen idee had dat de tweede spruit al zo snel zou komen.

Paris Hilton verrast familie met baby

De ouders van Paris en haar jongere zus Nicky wisten wel dat er een tweede kindje zou komen, maar niet dat de kleine London nu al ter wereld kwam. Paris onthulde dit blijde nieuws tijdens Thanksgiving. In de Amerikaanse tv-show Live with Kelly and Mark vertelde Paris: “Het was voor de kalkoen op tafel kwam.” Haar partner Carter Reum liet iedereen naar de woonkamer komen. “Hij zei: Ik heb een verrassing. Iedereen dacht dat er een goochelaar zou komen.” Maar nee, het was geen goochelaar, Paris toverde een baby tevoorschijn! Ze kwam binnenlopen met baby London in een roze dekentje. “Iedereen riep: Wat?!”

De wens voor een meisje

Dat zijn twee baby’s in één jaar, want in januari kregen Paris en Carter zoontje Phoenix. Paris liet al direct aan de media weten ook een dochter te willen. De twee lieten eerder maar liefst twintig embryo’s invriezen, maar dat waren allemaal jongetjes. Nu is dat meisje er dus toch gekomen.

Angst voor bevallingen

Dat Paris nu al twee keer gebruik heeft gemaakt van een draagmoeder, komt naar eigen zeggen door haar angst om te bevallen. “Ik wil zo graag een gezin, maar het gaat om dat lichamelijke aspect. Ik ben gewoon zo bang… Bevallen en doodgaan zijn de dingen die me het meeste angst aanjagen in de wereld”, aldus Paris.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief