Paris Hilton: ‘Draagmoederschap was een moeilijke beslissing’

04.12.2023 14:02
Beeld: Instagram

Paris Hilton heeft zich uitgelaten over haar keuze om haar kinderen via een draagmoeder te krijgen. ‘Draagmoederschap was een moeilijke beslissing om te nemen.’

Dit vertelde de hotelerfgename op de première van het tweede seizoen van haar realityserie In Love With Paris.

Ze legt uit: “Ik had graag die ervaring gehad van het laten groeien van de baby in je buik en het voelen van de schopjes en al die opwindende momenten, maar mijn leven is gewoon zo openbaar geweest,” vertelde ze. “Dus hoewel de baby biologisch van mij en Carter is, besloten we om een draagmoeder hem (zoon Phoenix, red.) te laten dragen.” Eerder gaf Paris Hilton als reden de enorme angst om te bevallen als reden om te kiezen voor het draagmoederschap. Zoon Phoenix kwam 10 maanden geleden ter wereld, zijn zusje London nog geen twee weken geleden. Ook zij kwam via een draagmoeder ter wereld. Paris is sindsdien in de zevende hemel. “Ik ben zo ontzettend blij dat onze kleine prinses er is. Mijn leven voelt gewoon zo compleet, nu ik mijn kleine jongen heb en nu ook mijn meisje.”

“Mijn leven voelt zo compleet”

Normaal gezin

Nu ze een gezin vormen, wil man Carter ervoor zorgen dat zij kinderen zo normaal mogelijk opgroeien en niet bekend staan als ‘de kinderen van Paris Hilton’. “We moeten aan veiligheid denken. Als we naar de markt gaan, is het één ding als iemand Paris vraagt om een foto. Het is een heel ander verhaal als de baby in een kinderwagen meegaat.”