Mierzoete beelden: Nick Schilder schittert met dochter Jackie (5) op het podium

22.12.2022 14:08
kirsten schilder km0222 l1 Beeld: Mark Groeneveld

Waar de ene ouder helpt bij het kerstontbijt en de ander nog snel een kerststuk in elkaar flanst, gooit Nick Schilder het over een andere boeg: hij klom samen met dochter Jackie (5) het podium op. En dat levert prachtige beelden op.

‘Gelukkig ging het eerste optreden van m’n nieuwe carrière goed’, grapt Nick bij een filmpje van het kerstoptreden.

Vriendelijk verzoek

Het duo-optreden was een idee van zijn 5-jarige dochter. ‘Jackie kwam zeer recent met de mededeling, dat ik haar zou begeleiden op gitaar, tijdens de kerstshow op school’, schrijft de trotse vader. Al was er wel één klein detail. ‘Met daarbij het vriendelijke verzoek of ik niet wilde meezingen.’ En hoewel Jackie het grootste deel van ‘Merry Christmas’ op zich neemt, kan Nick het niet laten om een klein nootje mee te zingen. Tja, je bent Nick Schilder of je bent het niet, hè?

Lees ook: Kirsten Schilder over ‘extreme focus’ op kinderen: ‘Nick en ik gaan zelden samen een weekendje weg’

Het levert in elk geval mierzoete beelden op. Kijk maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick Schilder (@nickschilder)

De feestdagen staan voor de deur. Ben jij nog op zoek naar cadeau inspiratie? Wij hebben een perfecte kerstdeal voor je: 4x Kek Mama magazine voor maar 15 euro. Kek Mama is de #1 glossy voor moeders, met kinderen van 0 tot 12 jaar. Kek Mama brengt je elke maand eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. Sluit snel de deal af, want op=op.