Mijlpaal voor Blake Lively: ‘Ik heb mijn kinderen voor het eerst alleen gelaten’

21.02.2024 17:16
Beeld: Getty Images

De Super Bowl in Las Vegas was vorige week voor supermom Blake Lively wel heel bijzonder. Ze ging die avond namelijk voor het eerst een avond uit en liet alle kinderen thuis. Zo laat ze weten op Instagram.

De actrice schrijft: ‘Vorige week heb ik voor het eerst mijn kinderen alleen gelaten.’ Ze heeft vier kinderen met acteur Ryan Reynolds: James (9), Inez (7), Betty (4) en een meisje (1) waarvan het stel de naam nog altijd niet bekend heeft gemaakt.

Twilight Zone

Die avond ging ze op stap met goede vriendin en ster van de avond: Taylor Swift. Ze schrijft: ‘Ik ging stappen. Nu weet ik hoe mijn aflevering van de Twilight Zone eruit zou zien.’ Het ‘clubben’ zoals Blake het noemt, was wel even geleden. Ze heeft namelijk haar handen vol aan haar vier kinderen. Vorig jaar sprak Blake zich nog uit over het moederschap tegenover Forbes. Toen zei ze: “Door het krijgen van kinderen ben ik zoveel meer gegrond in mijzelf. Ik heb me nooit beter in mijn vel gevoeld en ook nooit meer zelfverzekerd dan nu – niet dat ik niet een miljoen keer per dag wordt overvallen door allerlei onzekerheden, maar ik voel me gewoon ongelooflijk gesetteld.’

Off duty

Hoewel het gezinsleven haar goed bevalt, wil iedere moeder weleens tijd zonder de kids. Onder haar post regent het lovende reacties van mede-mommy’s. Zo vinden volgers dat iedere moeder zo’n avond uit met vriendinnen verdient, wordt het de schattigste ‘off-mom-duty-post’ genoemd en benadrukt hoe goed het is om dat gevoel buiten het moederen om te ervaren. En zo is het!

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.