Michiel Huisman: Hollandse nuchterheid bij opvoeding dochter

25.03.2024 12:32
Bron: Instagram

Michiel Huisman, de van oorsprong Nederlandse acteur die nu al 14 jaar in de Verenigde Staten woont, geeft zelf aan de nuchtere Nederlandse opvoeding aan te houden.

Vanwege zijn grote doorbraak met zijn rol in de serie Game of Thrones besloot hij om met zijn vrouw Tara (44) en dochter Hazel (16) naar de New York te verhuizen. Maar het stel heeft toch hun eigen Nederlandse manier van opvoeden behouden, vertelt Michiel in LINDA.

Michiel en Tara geven aan het belangrijk te vinden om hun dochter Hazel een nuchtere Nederlandse opvoeding te geven, net zoals hoe zij zelf zijn opgevoed. ‘’We spreken thuis ook Nederlands met elkaar. Ik vind dat wij in dit land ook wat gezonder omgaan met het gedrag van kinderen.’’

Lees ook: Douwe Bob: ‘Opvoeden als wolf, niet als schaap’

Down-to-earth

Haar sweet sixteen-feestje is hier een goed voorbeeld van. Daar kwam ook geen glitter en glamour bij kijken. ‘’Wel een leuk feestje, maar geen Hollywoord-gebeuren. New York is meer down-to-earth, daarom ligt de stad ons ook beter.’’ 

Bron: RTL Boulevard

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.