Channah Koerten in verwachting van derde kindje

27.12.2023 11:20
Channah Koerten en Nordin Besling Foto: Instagram Channah Koerten en Nordin Besling

Channah Koerten (29) is in verwachting van haar derde kindje. Dat maakte de realityster bekend via een fragment in haar eigen realitysoap op YouTube: Een nieuw leven met de Koertjes. Channah krijgt het kindje met FunX-dj Nordin Besling (24).

Lees ook: Ellen heeft groot nieuws: ‘Zwanger van ons tweede en mijn vierde kindje’

Het nieuws werd op Tweede Kerstdag nog eens dubbel bevestigd met een prachtige post op Instagram. Channah vertelt in haar eigen realityserie op YouTube hoe ze Nordin heeft leren kennen; bij de opening van een restaurant. De vonk sloeg over en de twee werden een setje, hoewel dat tot het bekendmaken van de zwangerschap nog niet bekend was. Inmiddels zijn Nordin en Channah een jaar een stel, meldt RTL Boulevard.

Uitgerekend in april

Channah Koerten is al moeder van Tiger en Rumi. De twee kinderen kreeg ze met haar ex Quentin Jarrett. Met haar derde kindje, waarvan zij en Nordin nog niet weten wat het wordt, is ze uitgerekend in april. Volgens RTL Boulevard zou Channah graag nóg een kindje willen en hoopte ze dan ook stiekem dat dit een tweeling zou zijn. Komende periode komen er nog meer afleveringen van Een nieuw leven met de Koertjes online, waarin je Channah kunt volgen tijdens haar zwangerschap.