Jennifer Aniston over onvervulde kinderwens: ‘Had iemand maar geadviseerd om mijn eitjes in te vriezen’

10.11.2022 11:34
jennifer aniston

Jennifer Aniston is ongewenst kinderloos. In een openhartig interview met Allure vertelt de 53-jarige actrice dat ze alles geprobeerd heeft om zwanger te raken en graag het advies had gekregen om haar eitjes in te vriezen.

“Ik probeerde zwanger te raken”, vertelt Jennifer over een periode, jaren geleden. “Het was een uitdagende periode voor me.”

Boot is vertrokken

Als de journalist aangeeft dat ze daar geen idee van had, reageert Jennifer: “Niemand had dat. Al die jaren en jaren van speculaties, dat was heel zwaar. Ik probeerde ivf, dronk Chinese theeën, probeerde van alles.” Ze vervolgt: “Ik zou er veel voor over hebben gehad dat iemand me had geadviseerd: doe jezelf een plezier en vries je eitjes in. Maar hier zit ik vandaag. Die boot is nu echt vertrokken.” De actrice zegt nergens spijt van te hebben. “Ik voel zelfs een beetje opluchting, omdat er geen ‘Kan het nog? Misschien, misschien, misschien’ meer is. Ik hoef er niet meer over na te denken.”

Lees ook: Jennifer Aniston over eeuwige zwangerschapsgeruchten: ‘Heel pijnlijk’

Zwangerschapsgeruchten

Jarenlang deden in de media allerlei verhalen de ronde over Jennifers kinderwens. Zo werd geschreven dat de actrice geen kinderen wilde, omdat ze te druk was met haar carrière. “En dat mijn man me verliet, omdat ik hem geen kind wilde geven. Dat waren absolute leugens. Ik heb niets te verbergen.” Eerder deed Jennifer ook al een boekje open over de gevolgen van die roddels. “Ik trok het me persoonlijk aan – die zwangerschapsgeruchten en het ‘ze verkiest haar carrière boven kinderen’-gerucht”, vertelde ze tegen The Hollywood Reporter. “Ze weten niets over je, en dat was echt heel pijnlijk en vervelend.”

Bron: Allure

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.