Hoogzwangere Rianne Meijer houdt volgers voor de gek met verwarrend filmpje: ‘Wil jullie aan iemand voorstellen’

26.10.2023 12:31
rianne meijer Foto: Instagram

Nog héél even en dan verwelkomen Rianne Atiya-Meijer en haar vriend Roy een kindje. Een baby-aankondiging laat dus niet lang meer op zich wachten, en daar speelt de influencer slim op in met een hilarisch (maar verwarrend) filmpje.

‘Ik wil jullie graag aan iemand voorstellen,’ schrijft de hoogzwangere Rianne bij een filmpje waarop ze – in badjas – met haar rug naar de camera staat.

Het is een… pompoen!

Rianne heeft duidelijk iets in haar armen en wiegt rustig heen weer. We horen je hardop denken: ‘Is ze al bevallen? Zou het?’ Maar niets is minder waar. Als Rianne zich langzaam omdraait komt de aap uit de mouw: ze heeft geen kersverse baby in haar armen, maar een pompoen. ‘Mijn allereerste Halloween-pompoen,’ schrijft ze. En daarmee had de influencer, die bekendstaat om haar hilarische filmpjes, iedereen goed tuk. ‘Haha sukkel,’ schrijft Chantal Janzen. ‘Hoe kon je?’ reageert iemand anders. ‘Ik had kippenvel, door een pompoen.’

In november uitgerekend

Dit keer werden haar anderhalf miljoen volgers op het verkeerde been gezet, maar over niet al te lange tijd bevalt Rianne écht van een kindje. Ze maakte haar zwangerschap in februari bekend. “Er komt in november een heel bijzonder iemand bij,” liet ze toen weten. Rianne trouwde in de zomer van 2022 met haar grote liefde Roy. In datzelfde jaar bracht ze ook verdrietig nieuws naar buiten: een eerdere zwangerschap eindigde in een miskraam. “Ik hield van elke minuut dat ik zwanger was en ik kon niet wachten om het met jullie te delen. Maar dit keer is het niet meant to be,” schreef ze toen.