Hoera: Bibi Breijman en Waylon verwachten derde kindje

06.12.2023 13:58
bibi_breijman_en_waylon

Een wel heel mooi cadeau voor Bibi Breijman en Waylon. Met pakjesavond maakten zij aan hun kinderen bekend dat er nog een broertje of zusje komt. De lieve beelden delen zij nu op Instagram.

Grote zus Teddy legt direct haar hand op Bibi’s buik en vraagt meteen of er deze keer een meisje in zit. Zoon Chester moet nog even aan het hele babyidee wennen. Of hij het leuk vindt? ‘Nee’ klinkt het resoluut. Het is het derde kindje voor Bibi en Waylon samen, uit een eerdere relatie heeft de zanger een volwassen zoon, Dylan.

Ook deze zwangerschap valt Bibi zwaar. Ze lijdt weer aan HG, extreme zwangerschapsmisselijkheid. Maar, ‘zo schrijft ze bij de video, ‘elk emmertje is voor iets moois’. Het kindje is de bekroning op een relatie dat volgens Bibi sterker is dan ooit.

Voor elkaar vechten

Eerder ging het stel door een hele moeilijke periode nadat uitkwam dat Waylon was vreemdgegaan tijdens haar vorige zwangerschap. Toch gingen ze nooit echt uit elkaar. Een van de redenen om altijd voor de liefde te blijven vechten, was haar eigen jeugd. Aan presentator Pepijn Lanen in de podcast V4der vertelde Bibi toen: “Ik ben zelf opgegroeid met ouders die uit elkaar gingen toen ik heel jong was en dat speelde wel mee. Je denkt aan je eigen jeugd en alle keren dat je je eigen vader hebt uitgezwaaid. Dat je eigenlijk bij je moeder wilde blijven, maar ook wel weer met hem meewilde. Al die weekenden: dan weer bij papa, dan weer bij mama. Altijd dat verdriet hebben en heimwee naar één ouder… dat is ook wel in mijn basis dat ik er alles aan doen en voor vechten.”