Da’s pas een win-win: een half jaar Kek Mama én de fijnste zomerproducten voor jou en je gezin

14.06.2023 12:13

Wat is beter dan languit op een strandbedje met op links de nieuwste Kek Mama en op rechts een cocktail? Languit op een bedje met een tijdschrift, cocktail én een goedgevulde strandtas, natuurlijk. Wij zorgen voor de inhoud, want bij een halfjaar abonnement op Kek Mama krijg je nu een Naïf zomerpakket cadeau.

Kijk, dat ligt ineens een stuk lekkerder.

8x Kek Mama met Naïf zomerpakket

We hebben een heel fijne Kek Mama Zomerdeal voor je: bij een half jaar abonnement op Kek Mama krijg je een pakket met zonbescherming van Naïf (t.w.v. € 64,98) gratis. En daarmee ben je helemaal klaar voor een lange zomer met je kroost. Naïf zonbescherming bevat een minerale UV-filter op basis van zinkoxide dat een zichtbaar laagje op de huid legt om de zon te weerkaatsen. De huid is dus direct beschermd na het insmeren en de kans op een huidreactie is minimaal. Geschikt voor de gevoelige (kinder)huid én ook nog eens koraalvriendelijk. Na een zonnige dag kan de huid hydrateren en herstellen met Naïf Aftersun met aloë vera.

Nog even op een rij

Dit is wat je krijgt bij deze Zomerdeal:

  • 6x Kek Mama magazine
  • 2x extra dikke specials
  • Gratis Naïf zomerpakket t.w.v. € 64,98
  • Humorvolle, eerlijke verhalen van (bekende) moeders

Sluit dit abonnement nu af voor slechts € 60,80 in plaats van € 125,70. Deze deal wil je toch niet missen? Bestel ‘m hier.