Goede Tijden: acteurskoppel Bertrie Wierenga en Dorian Bindels worden papa en mama

22.05.2024 17:58
Beeld: Instagram

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels leerden elkaar kennen op de set van Goede Tijden Slechte Tijden, maar de liefde reikt verder dan Meerdijk. Op Instagram delen ze dat ze een kindje verwachten.

OH MY GOD! Wij worden papa en mama… YIHAAAAA’, schrijven ze bij een foto waarop ze allebei een speen in hun mond hebben. In de soap is Bertri ook in verwachting, als personage Shanti. Maar dan van een ander.

Cliffhanger

GTST-fans vinden het fantastisch, maar ook een beetje verwarrend nieuws. Een fan schrijft: ‘Bijzondere wending: de baby is van Daan!’ en een ander ‘Hoe gaat Rik verwerken dat hij geen papa maar oom wordt?’ Zelfs de enige echte Ludo Sanders bemoeit zich ermee: ‘Kijk van harte! Het is dus gelukkig niet van Richard van Nooten’ (gespeeld door Edwin Jonker). Edwin reageert met een hartje.

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.