Wil je zien: eerste gezinsfoto Frenkie de Jong, Mikky Kiemeney en zoon Miles

04.12.2023 12:30
Beeld: Instagram

Dat Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney onlangs ouders zijn geworden, verklapte opa De Jong al op de radio. Maar hoe het jochie heet en hoe schattig ‘ie wel niet is? Dat maken de nieuwbakken papa en mama toch zelf bekend met een eerste gezinsfoto op Instagram.

Frenkie geeft zijn verloofde Mikky een dikke kus terwijl zoon Miles op haar borst ligt. ‘Miles de Jong 💙 21.11.2023’ schrijft ze bij de foto. Bijna 1,3 miljoen volgers liken deze allereerste gezinsfoto. Ajax, de club waar Frenkie zijn carrière begon, ziet direct kansen. #ForTheFuture schrijft de club in een reactie.

Opa John de Jong verklapte op Radio 538 al het een en ander, maar de naam hield hij toen nog wel voor zichzelf. “Dat willen ze denk ik zelf doen. Ik kan wel zeggen dat de doopnaam van de twee opa’s is. Daar ben ik heel trots op.”

De geboortedatum én -tijd van het ventje zijn heel bijzonder volgens opa. “Frenkie heeft natuurlijk altijd nummer 21 gehad vanaf Ajax. Ook bij Barcelona en het Nederlandse elftal. En mijn vader was op de 21e jarig.” Ook is de baby om 14:21 uur geboren. “Toeval bestaat niet.”