Frank van der Lende wordt ‘dadfluencer’

27.03.2024 16:50
Beeld: Instagram

Wat menig moeder kan, kan ik ook… moet Frank van der Lende hebben gedacht. De kersverse papa van twee meldt op Instagram dat hij een heus dadfluencer-account heeft aangemaakt.

‘Omdat ik jullie niet wil overladen met mijn vaderliefde heb ik voor de gelijkgestemden en geïnteresseerden een ander account aangemaakt’ schrijft hij bij een foto achter de kinderwagen. Op dit nieuwe (het gevatte @frankvaderlende) zal hij ‘onvervalste vadercontent’ gaan plaatsen.

Onvervalste vadercontent

Zo zien we een foto van Frank met baby Fransje én blauw oog. ‘In de nacht van de geboorte van Fransje met mijn kop tegen de muur aangebotst. Blauw oog als gevolg, maar je had de muur moeten zien!’ Ook poseert ‘ie in kekke zwembroek achter de kinderwagen.

Out of the box

Ook neemt hij zijn, toch al bijna 1200, volgers mee in zijn dagelijkse leven als papa met Stories. Dé tip, als je net als Frank, de box weer in elkaar moet zetten voor nummer twee? De bouten en schroeven bij elkaar in een zakje stoppen en er ‘box’ op schrijven. Logisch. Ook zien we de radio-dj multitasken zoals alleen ouders dat kunnen: de kinderwagen wiegen én zelf je ontbijt naar binnen werken. Zie je, wij zijn al gedadfluenced!

Vorige week maakte Frank bekend dat hij en verloofde Hannah dochter Fransje hadden gekregen. Ze waren al ouders van zoontje Koos.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.