Elianne Zweipfenning deelt prachtige zwangerschapsfoto’s (gemaakt door vriend Thomas Berge)

11.10.2022 12:38
thomas berge elianne zweipfenning Bron: Instagram

Nog een paar maanden en dan verwachten Elianne Zweipfenning en Thomas Berge een zoontje. Hoog tijd voor een zwangerschapsfotoshoot. En als oud-finalist van Het Perfecte Plaatje schiet je die beelden natuurlijk gewoon zelf.

‘Ik ben verliefd op iemand die ik nog nooit heb ontmoet’, schrijft Elianne op Instagram bij de foto’s van haar babybuik.

Tranen van geluk

Elianne, die momenteel te zien is in onze miniserie op Kek Mama TV, zit momenteel in een emotionele rollercoaster. ‘Op sommige momenten word ik overvallen door tranen, tranen van geluk omdat papa en ik al zóóóveel van jou houden’, schrijft ze. ‘De liefde die ik voel en vooral de kracht voor dit wondertje in mijn buik zijn onbeschrijfelijk.’ Ook vriend Thomas wordt in het zonnetje gezet. ‘Ik hou zó onwijs veel van jou en ik ben ook trots om te zien dat je passie voor fotografie zijn vruchten afwerpt.’

Lees ook: Vriendin Thomas Berge pronkt met babybuik: ‘Het is zó snel gegaan’

Baken van rust

Sinds zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje is Thomas druk met fotograferen. En dan mag een fotoshoot met z’n zwangere vriendin natuurlijk niet ontbreken. ‘Zo super trots op de baken van rust en kalmte in alle hectiek en drukte in ons leven en momenten waar vooral jij je staande houdt’, schrijft de zanger op Instagram. ‘Nu al trots op de moeder die je gaat zijn.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELLIE🧸 (@eliannezweipfenning)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial)

Zien hoe Elianne en Thomas zich voorbereiden op de komst van hun zoontje? In de miniserie op Kek Mama TV neemt Elianne je vier weken lang mee. Bekijk de tweede aflevering hieronder.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.