Oké, zet je schrap voor een verhaal uit de categorie “dit verzin je niet”.
Lees verder onder de advertentie
Een 30-jarige man uit Schotland, Darren, dacht al jaren dat hij langzaam doof aan het worden was. Hij had steeds oorpijn, druk op z’n hoofd en z’n gehoor werd slechter en slechter. De huisarts? Die bleef komen met antibiotica tegen een ‘oorontsteking’. Maar niks hielp.
Plop
Tot Darren, tijdens weer zo’n slapeloze nacht, aan z’n oor zat te pulken. PLOP! En ja hoor: daar kwam ineens een rond stukje plastic uit z’n oor. “Ik schrok me kapot en dacht dat een deel van het binnenste van mijn oor naar buiten was gekomen”, vertelt hij aanDaily Mail. Maar nee hoor, het was… een stukje LEGO. Serieus. Een LEGO-blokje. In zijn oor. TWINTIG jaar lang. Sinds dat moment? Geen pijn meer. En z’n gehoor? Gewoon terug.
Darren heeft zelf geen idee hoe dat stukje LEGO erin is gekomen. Waarschijnlijk is het erin gevallen of geduwd tijdens een stoeipartij met zijn broers. Alleen heeft hij dat nooit door gehad, en de arts blijkbaar ook niet.
Dus mama’s, let op
Heb jij een kind dat het liefst de dag met LEGO in de weer is (of het overal laat slingeren)? Dan is dit je friendly reminder om:
Die oortjes na het spelen ook even te checken.
Geen bouwprojecten te combineren met wilde bankgevechten.
En altijd in de gaten te houden waar die minuscule onderdeeltjes verdwijnen (hint: sokken, broekzakken, neuzen en dus ook… oren).
Want een verloren LEGO-blokje? Dat kan blijkbaar TWINTIG jaar blijven zitten.
Darren dácht dat hij langzaam doof werd, Robin Frings is het echt. Hoe hij toch wakker wordt van zijn huilende baby? Daar heeft hij een handig trucje op bedacht. Je leest het hier.
Denise (45) had een relatie met een twaalf jaar jongere man toen ze op haar 38ste werd overvallen door een niet te stuiten kinderwens. Inmiddels is dochter Isabeau zes. Ze ziet haar vader één zondag per maand.
Van gymtassen inpakken tot zwemlessen plannen, van BSO-schema’s tot traktaties regelen: het loopt allemaal via jouw hoofd. En nu blijkt uit onderzoek dat al die mentale to-do’s niet alleen jouw brein bezetten — maar ook je relatie beschadigen.
Soms kunnen leraren niet helemaal eerlijk zijn tegen ouders. Beleefdheid en professionaliteit gaan nu eenmaal voor — en dus zeggen ze op het rapport dat je kind een “sociale persoonlijkheid” heeft, terwijl ze bedoelen dat hij of zij de hele dag door kletst.
In het televisieprogramma De Klassenavond doet Erwin een aangrijpend verhaal over zijn dochter, die hij al twaalf jaar niet meer heeft gezien. In gesprek met presentator Rob Kamphues vertelt hij openhartig over het gemis en de pijn die hij dagelijks voelt.
Olympisch schaatskampioen Irene Schouten werd een half jaar geleden moeder van haar zoontje Dirk. Inmiddels zit ze op een roze wolk, maar haar zwangerschap was allesbehalve rooskleurig.