Déze bekende Nederlanders verwachten een baby in 2023

29.12.2022 15:04
gaby blaaser

We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze bekende Nederlanders verwachten een baby in 2023.

Kom maar op met die beschuit met muisjes.

Gaby Blaaser

‘Het beste ongelukje dat ons ooit is overkomen’, schreef Gaby in december bij een filmpje, waarin ze haar zwangerschap aankondigt. De influencer en ex-Bachelorette heeft een relatie met tatoeëerder Robin.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Elianne Zweipfenning en Thomas Berge

Je kon het al zien in haar vlogs op Kek Mama TV: Elianne Zweipfenning en Thomas Berge worden heel binnenkort ouders van een zoontje. Thomas heeft al een zoon uit een eerdere relatie: Jack (9).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELLIE🧸 (@eliannezweipfenning)

Elise Boers

In september kwam influencer Elise Boers met prachtig nieuws: ze verwacht met vriend Wouter een derde kindje. Tweeling Wolf en Luca (2) krijgen er in 2023 een zusje bij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise Boers (@eliseboers)

Vita Boers

Dubbel feest bij de familie Boers, want ook zus Vita is zwanger. Samen met vriend Roderick verwacht ze haar eerste kindje. ‘Mijn allergrootste droom is uitgekomen’, schreef ze bij de aankondiging op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vita Cleo Boers (@vita.cleo)

Lees ook: Babyuitzet-checklist: dít heb je allemaal nodig

Sarah Chronis en Kay Greidanus

Gezinsuitbreiding voor Sarah Chronis en Kay Greidanus: de twee mogen in 2023 hun tweede kindje verwelkomen, een dochter. In april 2021 beviel Sarah van een zoontje: Novi.

Roy Donders

Verrassing! Roy Donders en zijn vriendin Michelle waren in shock toen Michelle na een maand al zwanger bleek te zijn. Volgens een arts had de zanger namelijk traag zaad. “Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad. Dat is ook apart”, vertelde hij eerder. De twee verwachten in het voorjaar een dochter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roy Donders official (@roydonderstv)

Pepijn Lanen

Ook mooi babynieuws voor Pepijn Lanen, ook wel bekend als Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig, en zijn vrouw Coco: ze verwachten hun vierde kindje. Het stel heeft al drie kinderen: Blake (7), Mei Milène (5) en Liu Lilian (3).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Coco Sabajo-Lanen (@cocosabajo)

Dylan Haegens en Marit Brugman

Minder dan 24 uur na hun bruiloft kwamen Dylan Haegens en Marit Brugman met nóg een prachtig nieuwtje: ze worden ouders van hun eerste kindje. “Het is geen vanzelfsprekendheid geweest en dat het nu précies zou samenvallen, hadden we nooit verwacht”, lieten ze weten op Instagram. De baby wordt verwacht op 1 april. En nee, dat is geen grap.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dylan Haegens (@dylanhaegens)

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.