Bibi Breijman geeft intiem inkijkje in moeilijke tijd: van positieve test tot sondevoeding

02.02.2024 20:05
bibi_breijman_en_waylon

Bibi Breijman heeft er heftige maanden op zitten. Ze kampt met extreme zwangerschapsmisselijkheid en wordt maar liefst zes keer opgenomen in het ziekenhuis. In een vlog geeft ze een inkijk in haar leven van de afgelopen maanden.

Zo zien we hoe Bibi Waylon verrast met een positieve test en hoe gelukkig, en beetje in shock, ze zijn. Twee weken later – in de vijfde week van de zwangerschap – speelt HG weer op en wordt Bibi voor de eerste keer opgenomen.

‘Wimpie van de thuiszorg’

Bibi gaat ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Weken brengt ze door in bed, waar ze alleen uit komt voor een bezoekje aan het toilet of de douche. Door sondevoeding sterkt de zangeres weer wat aan en kan ze voor het eerst in langere tijd weer wat binnenhouden. In de video zien we hoe Waylon zich ontpopt tot ‘Wimpie van de thuiszorg’ en hoe hij samen met dochter Teddy voor de entertainment zorgt in de vorm van een te zoete happy dance.

Lees ook – Bibi beantwoordt vragen over ziekte hyperemesis gravidarum >

Gelukkig zien we ook hoe Bibi halverwege januari van de één op de andere dag opknapt en zelfs een spetterend optreden kan geven. Iets wat ze nooit verwacht. Duimen dat ze zich de rest van de zwangerschap zoveel beter blijft voelen!

n de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.