Bettina Holwerda worstelt met kerststukje voor school (en het resultaat is hilarisch)

06.12.2022 14:06

Van wc-rolletjes voor de zoveelste knutsel tot een culinair kerstontbijt met de klas: de feestdagen vragen om een planning waar je u tegen zegt. Bettina Holwerda moest voor school aan de slag met een kerststuk. Ze verblijdt haar volgers meteen met een handige (lees: hilarische) tutorial.

Dit wil je even zien.

Adventskrans

Wanneer in de klassenapp gevraagd wordt welke ouder een kerstkrans wil maken, biedt Bettina zich aan. Ze gaat dit jaar namelijk voor de ‘moeder van het jaar’-award. “Ik moest even m’n skills uit de kast trekken, met de vele FANTASTISCHE ouders om ons heen, die ook gewoon drukke levens hebben”, schrijft ze op Instagram. “Dus: adventskrans maken it was. Ik heb er meteen een tutorial van gemaakt, want ik blijk m’n adventskrans-maak roeping te hebben gemist.”

Lees ook: ‘Koken met kerst levert mij meer stress op dan lol’

Oeps, foutje

En dus gaat Bettina, die samen met Jim Bakkum drie kinderen heeft, vol enthousiasme aan de slag. Maar wat blijkt, nadat ze de kaarsen, kerstballen en conifeerbladeren (met grof geweld) in de groene oase heeft gestoken? “Oase moest nat krijg ik net van duizend kanten te horen”, laat ze weten op Stories. “Ik ga de juf maar even appen geloof ik…” Tja, moet je nét weten. Haar volgers waren daar wel van op de hoogte, blijkt uit alle reacties. “Ik vind het zorgwekkend hoeveel jullie allemaal weten over het behandelen van oase. En nu weet ik niet of ik het zorgwekkend vind voor jullie of voor mij, dat ik de oase-adventskrans-boot heb gemist in het leven”, aldus Bettina.

Levert in elk geval wel een grappige video op.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.