Babynieuws: Kae Sutherland in verwachting

16.04.2024 12:37
Beeld: Instagram

Heerlijk nieuws voor Kae Sutherland: de influencer is in verwachting van haar tweede kind. Dit maakt ze bekend met, hoe kan het ook anders, een reeks te zoete foto’s op Instagram.

Kae schrijft: ‘We zijn zo dankbaar en verheugen ons erop ons nieuwste familielid te ontmoeten. Voel me ontzettend gezegend.’

Bijna zes jaar geleden werd Kae voor de eerste keer moeder van dochter Loua. In een interview met Kek Mama vertelde ze: “Ik wist mijn hele leven al dat ik dolgraag en jong moeder wilde worden, ik weet niet waar dat vandaan komt. Mijn vriend Diego en ik woonden een week samen toen we het voor het eerst over kinderen hadden. Oké, dat zeventien wel heel jong was, begrepen wij ook wel. ‘Misschien over twee ­jaar dan’, zeiden we.”

Drie kinderen, daar droomt ze van. “Ik vind het moederschap heerlijk. Zit wel enorm boven op Loua: als een van de oma’s of mijn vriendinnen haar maar even vasthoudt, denk ik al: geef nu maar weer hier. Ik ben best een bezorgd type. Niet alleen over Loua; ook over anderen. Ik heb me gelukkig nog niet echt zorgen hóeven maken.”

Loua was toen acht maanden, nu blaast ze bijna zes kaarsjes uit. Kae schreef over de tijd die voorbij is gevlogen: ‘Je groeit zo snel. Ik mis soms de tijden dat je nog zo klein was dat je niet weg kon rennen van mijn knuffels.’

Lees verder – Kae Sutherland over werk, liefde en haar zwangerschap >

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.