Achter de schermen bij de coveronthulling: ‘We willen een Sisterhood-movement starten’

06.07.2023 15:16

In de nieuwste skybar van Amsterdam, onder het genot van een bubbeltje en hapje, onthulden beste vriendinnen, schoonzussen én gasthoofdredacteuren Kim Feenstra en Maria Tailor de cover van hun Kek Mama. Ze brachten naast de glitter en glamour, vooral hun pure boodschap mee. Sisterhood moeten we namelijk vieren.

Een impressie van de middag.

Onder het genot van bubbels en een walking lunch onthulden Kim en Maria in skybar LuminAir hun cover.

Dat het moederschap niet altijd meevalt, zal iedere moeder beamen. Of zoals hoofdredacteur Jannine Berkelaar tijdens de onthulling zei: “Je bent altijd moe, moet altijd ‘aan’ staan en je weet nooit zeker of je het goed doet. Hoe fijn is het dan als er een groep vrouwen om je heen staat die je ondersteunt en helpt in het moederschap.” En precies dat is sisterhood, het thema waar Kim en Maria zich in vastbijten en niet alleen dat: de twee schoonzussen willen samen een movement starten.

Kim: “Wij geloven namelijk allebei dat vrouwen elkaar meer zouden moeten ondersteunen. Je hoeft niet altijd met iedereen door één deur te kunnen. Ik heb ook mensen in mijn leven waarvan ik denk: niet mijn type bloedgroep, maar dan kan ik nog wel blij voor haar zijn als ze gelukkig is of succesvol.”

Volgens Kim zouden we zeker ook online wat aardiger mogen zijn. “We zouden elkaar liefdevoller moeten ontmoeten, elkaar minder naar beneden halen. We krijgen allemaal met dezelfde dingen te maken, zijn meer met elkaar connected dan je denkt. Er is altijd een andere vrouw die hetzelfde meemaakt als jij. Ik vind het mooi om een helpende hand aan te bieden. Daarom vind ik dit thema zo speciaal; zeker om ook samen met mijn zus te doen die ik zo vaak achter het behang wil plakken om haar er met heel veel liefde weer vandaan te trekken, haha.”

“Ik heb ook mensen in mijn leven waarvan ik denk: niet mijn type bloedgroep, maar dan kan ik nog wel blij voor haar zijn als ze gelukkig is of succesvol.”

Schoonzus Maria vult aan: “Sisterhood is voor ons de enorme bonk van liefde die we voor elkaar hebben. We willen samen deze movement starten en doorgeven. Dat je weet: ook al zit ik er doorheen of ben ik het niet helemaal eens met mijn vriendin… we zijn er toch voor elkaar en gaan elkaar helpen.” Cheers to that!

Lees ook – ‘Als het zwanger worden niet lukt, draag ik het kind voor je’

Van Gooische Moeders tot Real Housewives: iedereen was erbij en prachtig gekleed.