Hilarisch en effectief: déze briljante hack voor fles-weigerende baby’s wil je proberen

15.10.2021 06:02
baby wil geen fles hack Beeld: Getty Images

Borstvoeding geven is iets moois en bijzonders, maar niet iets dat alle vrouwen even makkelijk afgaat. De één houdt het dan ook langer vol dan de ander, soms tot groot ongenoegen van een kind. Wat als je kind enkel uit de borst drinkt, maar niets van een fles wil weten?

Een slimme moeder bedacht een briljante hack om je baby om de tuin te leiden en ging viral op TikTok met haar innovatieve idee.
 

Of je borst lust

Shishka Boobs – zoals de moeder zichzelf noemt op het sociale platform waar ze ruim 200.000 volgers heeft – probeerde haar kind van de borst te krijgen, maar dat bleek lastiger dan ze dacht. Het ventje wilde immers niets weten van een fles, waardoor-ie nauwelijks nog melk dronk. De oplossing vond ze verrassend genoeg in haar… lingerielade.
 

Lees ook
Babyfles kopen: híer moet je op letten >

 

Nét echt

Ze knipte twee gaatjes in haar siliconen plak-bh, waarna ze flesjes vulde met melk en de spenen van de flesjes door de openingen in de bh duwde. Geloof het of niet, maar haar zoon greep lekkerbekkend naar de ‘borst’ die z’n moeder hem aanreikte en begon vol overgave het flesje leeg te lurken. De video die ze deelde van haar briljante idee heeft inmiddels al meer dan een miljoen likes: moeders vinden ‘m massaal geniaal.
 

Raar, maar waar

Het mag er misschien wat vreemd uitzien, maar ach. Als dat betekent dat ook papa ’s nachts een kind kan voeden, mama door kan slapen, en er ook overdag zonder gezeur gedronken wordt, is dat héél wat waard voor kersverse ouders in het heetst van de babystrijd. Plak-bh shoppen it is!/
 

 

Ook Kek Mama-redacteur Malu had een die hard-fan van borstvoeding, maar loste dat anders op. ‘Mijn zoon weigerde de fles, maar de oplossing was simpeler dan ik dacht.’
 

Bron: ScaryMommy.com

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >