
Jolien: ‘De ene bil na de andere tiet schoot eruit tijdens het gevecht’
Lekker afkoelen in de zee of het zwembad staat garant voor dikke pret, maar soms ook voor dikke tranen – van het lachen of van het huilen.
Bloem, yoghurt en een beetje plezier in de keuken – meer heb je niet nodig voor zelfgemaakte bagels. Dit recept is perfect voor elk moment van de dag. Orthomoleculair therapeut Bezhwen deelt dit heerlijke recept.
Geen moeilijke stappen, alleen simpele ingrediënten voor luchtige bagels met een krokante buitenkant. Of je ze nu bij je ontbijt, lunch of als snack eet, ze zijn altijd een favoriet bij de kleintjes. Serveer ze met roomkaas, avocado of je favoriete beleg voor een heerlijke start van de dag.
● 2 kopjes bloem (ongeveer 250 gram)
● 1 kopje yoghurt (ongeveer 240 ml)
● 1 theelepel bakpoeder
● 1/2 theelepel zout
● 1/2 kopje pompoenpitten en zonnebloempitten
● Sesamzaadjes voor de topping
● Olijfolie om te besprenkelen
Meer inspiratie opdoen? Volg Bezhwen op Instagram!
In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.