
Jolien: ‘De ene bil na de andere tiet schoot eruit tijdens het gevecht’
Lekker afkoelen in de zee of het zwembad staat garant voor dikke pret, maar soms ook voor dikke tranen – van het lachen of van het huilen.
Het is zomer. en dat betekent ijsjes, ijsjes en nog ’s ijsjes. Orthomoleculair therapeut Bezhwen deelt dit simpele en gezonde recept om te smikkelen.
Zelf ijsjes maken is appeltje eitje. En lekker, vooral met deze ingrediënten. Gebruik diepvrieskersen en blauwe bessen om in een paar stappen een verfrissende traktatie voor het hele gezin te maken. Deze ijsjes zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, ideaal voor ouders die hun kinderen iets lekkers en verantwoord willen geven.
2. Blend alles op hoge snelheid tot een glad mengsel.
3. Giet het mengsel in ijsvormpjes en plaats de ijsvormpjes in de vriezer en laat minstens 4 uur bevriezen.
4. Haal de ijsjes uit de vormpjes en geniet van je verfrissende, lekkere traktatie!
Gek op ijs? Dit gezonde sorbetijs is ook om te smullen!
In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.