‘Sexy’ zomerblunders: ‘Na een wilde nacht zat het zand werkelijk overal’

08.08.2023 16:20
sexy zomerblunders Beeld: Getty Images

Seks op de gezinsvakantie, het is op z’n zachtst gezegd een uit­daging. Dus verzin je smoezen, wring je in de gekste ­bochten en ga desnoods in een ­duindoornstruik liggen om tóch even van bil te gaan.

Margje (29), moeder van Ot (2,5):

“Met onze baby in de wagen maakten mijn vriend en ik twee jaar geleden op een warme dag een wandeling door de duinen. We hadden een koelbox met een fles wijn mee en streken neer op een bankje, want de strandtenten waren nog allemaal dicht vanwege corona.

Krassen op m’n ziel

De rosé sloeg aan en we begonnen elkaar verhit te zoenen. Kon makkelijk. Ot lag diep in slaap onder een hydrofielluier en verder was er geen kip te zien. We legden zijn speeldekentje neer naast de wagen, tegen de prikkelstruiken om ons heen en maakten een snelle, hitsige wip. Maar na afloop baalde ik wel.

“Tegen de prikkelstruiken om ons heen en maakten een snelle, hitsige wip”

Ik had alleen mijn zonnebril opgehouden, anders moest ik in de brandende zon kijken. Maar nu zat er op het linkerglas van mijn net aangeschafte, bizar dure designerzonnebril een enorme kras. Waarschijnlijk veroorzaakt doordat ik in the heat of the moment te dicht met mijn gezicht langs zo’n nare duindoorn bewoog. Steeds als ik de bril opzet, denk ik met spijt terug aan de vrijpartij.”

Lees ook – ‘In de zomer lijkt het net alsof ik een andere man heb’ >

Grondig schuurmiddel

Rianne (30), moeder van Boaz (1):

“Het leuke aan ‘sex on the beach’ is het gevoel van vrijheid. Je bent helemaal één met de natuur. Maar dat was bij ons wel heel letterlijk. Na een wilde nacht op een stukje verlaten strand op Bali schuurde en zat het bruingrijze zand werkelijk overal. Vooral ook ín mij. Ik heb me na afloop wel drie keer gedoucht, maar ik bleef zo’n branderig en geïrriteerd gevoel van onderen houden. Ook de dagen erna werd ik steeds aan de pijnlijke erotische scrubpartij herinnerd.”

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.