Mijn man is hobbyklusser: ‘In de weekenden en avonduren is hij altijd druk bezig’

15.05.2023 15:38
man is klusser Beeld: Getty Images

Handig, zo’n partner die alles in huis kan fixen. Maar wanneer die in al diens vrije tijd staat te klussen buitenshuis, dan mag het van Renske wel een tandje minder.

Renske (43): “In principe heb ik het enorm getroffen met mijn handige man. We hebben een oud huis en de afgelopen jaren heeft Jens dat eigenhandig gerestaureerd en verbouwd. Prachtig, maar inmiddels hebben we wat achterstallig onderhoud. Op onze badkamervloer liggen al maanden drie tegeltjes los en het bad lekt, het tuinhek is dringend aan vervanging toe en bovendien willen we graag een luxe loungehoek, zodat we uit de wind kunnen zitten.

Lees ook – Klusser Mirelle: ‘Vanuit niets iets moois maken, dat geeft voldoening’ >

Kluskwaliteiten

Ik hoor al minstens een jaar dat Jens deze projecten snel gaat oppakken. Alleen, dat ‘snel’ moet ik ruim nemen. Zijn kluskwaliteiten zijn namelijk ook opgemerkt door de voetbalvereniging van onze zoons. De club bestaat bijna honderd jaar en dat was ze aan te zien. Alles zag er vervallen uit en schreeuwde volgens Jens om ‘een likkie verf’.

“Ik hoor al minstens een jaar dat hij deze projecten snel gaat oppakken”

Vorig jaar heeft hij een ploeg vaders opgetrommeld en sindsdien zijn ze in de weekenden en avonduren druk bezig de boel op te knappen. Dat lukt aardig, maar van mij mag het best een tandje minder. Ze verzinnen elke keer weer een nieuwe klus waardoor ik voorlopig kan fluiten naar mijn zo gewilde loungehoek. Ik zeg altijd: met een beetje aanpassing kan Jens in twee tv-programma’s opdraven: zowel in Help, mijn man is klusser! als in Help, mijn man heeft een hobby! zou hij niet misstaan.”

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.