‘Ik ging naar een BDSM-avond, maar kreeg spijt toen de leren zweep tevoorschijn werd getoverd’

31.10.2021 14:42
Beeld: Shutterstock

Kathryn was wel te vinden voor een avond ‘met een stout tintje’, wat kon er nou in hemelsnaam misgaan? “Toen de zweep voor het eerst tegen zijn blote billen kletste, wist ik dat we een fout hadden gemaakt.”

Kathryn (31) en Arinto (39), ouders van Sam (8) en Allison (7), bezochten een BDSM-avond.

“Wist je dat als je het lekker vindt om met een veertje op je rug gekriebeld te worden dat al valt onder BDSM? Ik niet. Dus toen een goede vriendin ons tijdens een avond met veel te veel wijn toevertrouwde dat die wereld echt véél liefdevoller en zachter is dan het bekende imago van leer en touwen, werden mijn vriend en ik nieuwsgierig. Ze nodigde ons uit voor een avond op locatie. ‘Met een stout tintje, maar geen bananenseks’, beloofde ze. Bananenseks bleek de benaming voor rariteiten, huis-­tuin-­en-­keuken-seks werd aangeduid als ‘vanille’.

Stout tintje

We hoefden niks, alleen kijken was ook prima, verzekerde de vriendin ons. Er zouden meer stellen aanwezig zijn, in totaal een man of tien. Hoewel ik de volgende ochtend met bonkend hoofd al spijt had van onze overmoedige afspraak, bleven Arinto en ik geïntrigeerd. Stiekem experimenteerden we zelf ook weleens met blinddoeken en sjaaltjes, ik had zelfs een keer wasknijpers op zijn tepels gezet. We lazen ons uitgebreid in over het onderwerp, raakten best opgewonden van onze spannende plannen en shopten stukje bij beetje een spannende outfit bij elkaar.

De kinderen sliepen dat weekend bij opa en oma, dus om moed te verzamelen gingen Arinto en ik eerst uitgebreid uit eten en bestelden een fles dure wijn. Ik kreeg geen hap door mijn keel, maar de wijn smaakte prima en tegen tienen, de aanvangstijd van onze afspraak, waren we er helemaal klaar voor.

Lees ook
Geen succes-seks: ‘Sindsdien ligt het zweepje te verstoffen’ >

Doodeng

Aanvankelijk leek het een doodnormaal samenzijn van vrienden, we waren hooguit een tikkeltje pikant gekleed. Ik had mijn jurkje achtergelaten bij mijn jas en droeg een korset met netkousen, Arinto droeg een leren boxer met strak, zwart shirt. We keken goedkeurend naar elkaar: niemand die kon zien dat we groentjes waren, dachten we.

Naarmate de avond vorderde en het spel op gang kwam, bleek onze vriendin een onvervalste ‘dom’ – de afkorting voor ‘dominatrix’ en een beetje intimiderend, met een zweep in haar handen. Haar ‘sub’ – voluit submissive – zat naakt op handen en knieën, zijn halsband (waardevoller dan een trouwring, werd ons bezworen) als enige sieraad. Hij diende gestraft te worden voor iets wat ons niet helemaal duidelijk was, en toen de zweep voor het eerst tegen zijn blote billen kletste, wist ik dat we een fout hadden gemaakt. Het scenario werd met de minuut extremer. Er waren latex handschoenen en betastingen waarvan ik dacht dat ze alleen plaatsvonden in de gevangenis, op zoek naar verstopte verboden middelen. Er werd gekreund en gekust en gezweet en gesmeekt. Het wond me allerminst op; ik vond het vooral raar, en bij vlagen zelfs doodeng.

‘O jee, al zo laat?’

Niemand leek zich te storen aan onze aanwezigheid, iedereen ging volledig op in het tafereel. ‘We kunnen met geen mogelijkheid gewoon opstaan en gaan, toch?’ fluisterde ik wanhopig tegen mijn vriend. Die keek op zijn beurt – weliswaar minder verafschuwd, maar vol verwondering – naar hoe onze vriendin haar sub liefdevol troostte en ons voldaan toesprak: ‘Voelen jullie de liefde?’ Ik verzon iets van ‘o jee, al zo laat?’ en een te jonge oppas, en maakte me met veel excuses uit de voeten. Die avond vreeën Arinto en ik overigens als nooit tevoren, maar niet uit opwinding door ons sadomasochistische experiment. We waren vooral dolblij met ons vanilleleven.”

Van plan om jezelf te verwennen? Bij besteding vanaf 60 euro bij EasyToys krijg je met code KEKMAMA2022 10 euro korting. Geldig op het gehele assortiment.

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

Meer afleveringen van Mama over Seks? Elke zondag komt er een verhaal op KekMama.nl. Lees hier de eerdere verhalen.