‘Ik heb 25 verschillende soorten seksspeeltjes en geef thuis geregeld dildo-party’s’

30.06.2021 15:12
thuisparty's seksartikelen Beeld: Shutterstock

Amy (27), werkt in de thuiszorg, heeft sinds kort weer relatie, en is moeder van twee dochters van 4 en anderhalf. “Ik ben nog net niet seksverslaafd, maar het zit ertegenaan.”

“Als ik boodschappen doe of vergader met de roeivereniging, vind ik het spannend een trilspeeltje in te hebben. Dat kunnen metalen balletjes zijn die de clitoris stimuleren. Of een toy die je via je mobieltje bedient. Mijn vriend zit bij de marine. Hij vindt het geweldig om mij vanaf de andere kant van de wereld tot een hoogtepunt te brengen. Zit ik te vergaderen, laat hij het tril-ei op volle kracht draaien.

Lees ook
Moeders over hun seksuele fantasieën: ‘Niks zo opwindend als een man die me vastbindt’ >

Thuisparty’s

Ik ben nog net niet seksverslaafd, maar het zit ertegenaan. Vijf jaar geleden verhuisde ik voor de liefde van Utrecht naar het hoge noorden. Ik besloot thuisparty’s in seksartikelen te gaan geven, zogenaamde dildo-party’s. Zo kon ik van mijn hobby mijn beroep maken. Inmiddels geef ik vier tot zes van zulke avonden per maand.

Ik ben zelf de grootste afnemer. Ik schat dat mijn privécollectie uit zo’n 25 verschillende soorten seksspeeltjes bestaat. Van huis-tuin-en keukenvibrators tot tepelklemmen en handboeien. Laatst hoorde ik iets trillen in de speelhoek, kwam mijn vierjarige dochtertje met mijn Womanizer aanzetten. Had ze gevonden in mama’s schatkist, verstopt onder het bed.

Praten over seks is nog best een taboe. De gordijnen gaan dicht als ik bij iemand thuiskom. Als consulente speel ik vooraf een stout, stouter, stoutst-spel. Dan stel ik vragen en peil de interesse van de groep. Als er weinig ja-vingers zijn, weet ik dat ik die avond hooguit wat smaakjescondooms zal verkopen en weinig anale speeltjes.”
Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

 

Heb je wel zin in een avondje rollebollen? Deze fijne speeltjes shop je gewoon vanuit je luie stoel.

Surfer dude Womanizer Poseidon

  
Net een echte beach romance: zorgt met zijn ronde kop en kleine vinnen voor de perfecte aanraking op het meest gevoelige deel. En van dat kleurtje wordt je gelijk helemaal happy. Alle voordelen van een klassieke Womanizer in een compact formaat. Met de 6 luchtdrukstanden van dit speeltje weet je vast wel raad. Hoog tijd voor wat waterpret met je partner? Dit glijmiddel houdt het water in je bad langer warm en is perfect voor een massage. Heb jij meer tijd voor… nou ja…
Deze wil ik! Bestel ‘m hier. Tijd voor een bad.
Pareltje Met een smaakje Trilfunctie
Classics Vibe Geribbelde G-spot Vibrator - Roze
  
Geeft een krachtige massage met 20 verschillende standen en afgeronde top en rimpels komt ‘ie makkelijk bij de plekjes die jij wilt stimuleren. Voor dat beetje extra: deze condooms zijn niet alleen maar voorzien van glijmiddel en een reservoir, maar ook 4 verschillende smaken en kleuren. Geef de controle even uit handen en laat je partner bepalen waar en wanneer een van de 10 vibratie standen wordt gebruikt. Werkt tot wel 20 meter en kan onder water gebruikt worden.
Shop ‘m hier. Deze wordt het. Hebben.

Extra fijn: bij besteding vanaf 60 euro bij EasyToys krijg je met code KEKMAMA2022 10 euro korting. Geldig op het gehele assortiment.