Do en Kek Mama geven livestream-concert op Moederdag

23.04.2020 07:02
Do BN'er interview

Een bloemetje brengen of samen lunchen op Moederdag is voor veel mensen lastig dit jaar. Om er toch iets bijzonders van te maken, geeft zangeres Do in samenwerking met Kek Mama, Friends of the Brands en Albelli een prachtig concert vanuit Grand Hotel Krasnapolsky via een livestream op Instagram.

En jij en je (groot)moeder kunnen daar – gratis en voor niets – bij zijn.

 

‘Het leven is kwetsbaarder’

“De fysieke afstand die we nu verplicht moeten houden, geeft een nieuwe impuls aan je naasten lief hebben”, zegt Do. “Het cliché is waar: je weet niet wat je mist tot het er niet is… Het leven is kwetsbaarder, we voelen meer dan ooit de behoefte om onze geliefden onze waardering te tonen. De moeder staat symbool voor zorg en liefde. Moeder natuur, moeder aarde, en alle moeders op de wereld. Het zou toch geweldig zijn als we met heel Nederland aan het ontbijt gelijktijdig genieten van een Moederdagconcert?”

 

Extra verrassing

Wil jij je (groot)moeder tijdens het concert extra in het zonnetje zetten? Do biedt jou de kans om via haar een mooie, persoonlijke boodschap over te brengen. Het enige wat je hoeft te doen is een filmpje van maximaal 15 seconden insturen naar @thisisdo of @kekmama op Instagram. En met een beetje geluk verrast de zangeres jouw geliefde tijdens haar optreden.

 

Moederdagpakket

Maar dan zijn we er nog niet, want Friends of the Brands biedt ook nog een exclusief Moederdagpakket aan. Het pakket bestaat uit o.a. heerlijke verwenproducten, verse bloemen, diverse versnaperingen en een goedgevulde goodiebag en is hier verkrijgbaar voor € 39,95.

 

PS: mocht je zelf verrast willen worden; schuif dit artikel subtiel onder de neus van je partner ;).

 

Het Moederdagconcert is een samenwerking van Do, Kek Mama, Friends of the Brands en Albelli. Het vindt plaats op zondag 10 mei om 11.00 uur, op Instagram: @kekmamamagazine @thisisdo en @albelli_nl