Deze romantische films zijn perféct voor jou en je partner op Valentijnsdag

12.02.2021 11:50
romantische_films_valentijnsdag

Geen puf om extreem uit te pakken tijdens valentijn? Hoeft niet. Knal een lekkere fles wijn open, zet een romantische film op en plof samen met je partner op de bank. 

Via deze link kun je een abonnement nemen op onderstaande streamingdiensten om de oude én nieuwe parels te bekijken.
 

Casanova’s – Pathé Thuis

De onzekere en timide journalist Bas moet undercover gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren, die beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s.

 

About Time – Netflix


De mannelijke leden van de familie Lake hebben het wonderbaarlijke vermogen om terug in de tijd te reizen. De 21-jarige Tim (Domhnall Gleeson) gebruikt zijn gave om zijn grote liefde Mary (Rachel McAdams) voor zich te winnen. Maar de combi tijdreizen en daten? Da’s nog niet zo simpel.
 

The Danish Girl – Netflix


The Danish Girl speelt zich af in de jaren 20 en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Kunstenaars Einar Wegener (Eddie Redmayne) is getrouwd met en Gerda (Alicia Vikander). Als Einar besluit om voortaan door het leven te gaan als vrouw, Lili Elbe, heeft dat gevolgen voor zijn huwelijk en zijn werk.
 

Lees ook
Dít zijn de leukste valentijnscadeaus voor mannen >

 

After We Collided – Pathé Thuis

Hardin Scott en Tessa Young verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage.

 

Brasserie Valentijn – Videoland


Brasserie Valentijn wordt gerund door -jawel- Valentijn (Georgina Verbaan) en chef kok Angelo (Roeland Fernhout). 14 februari is één van de drukste avonden van het jaar en er mag niets fout gaan. Tot Frank (Egbert Jan Weeber), een oude vlam van Valentijn, onverwachts op de stoep staat.

 

Crazy Stupid Love – Amazon Prime Video


Cal Weaver (Steve Carell) is een degelijke veertiger die denkt dat zijn huwelijk perfect is, totdat zijn vrouw Emily (Julianne Moore) een scheiding aanvraagt. Cal is weer vrijgezel en voelt zich verloren. Maar dan ontmoet hij Jacob Palmer (Ryan Gosling), een ware ladykiller die hem helpt de liefde en zijn mannelijkheid terug te vinden.
 

Hartenstrijd – Netflix

Na voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor Tina de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

 

Safe Haven – Amazon Prime Video


De jonge, mooie en mysterieuze Katie (Julianne Hough) probeert een nieuw leven op te bouwen in een klein Amerikaans stadje met een hechte gemeenschap. Door haar verleden is het voor Katie een hele stap om mensen te vertrouwen. Maar als ze de aantrekkelijke Alex (Josh Duhamel) ontmoet, een weduwnaar met twee jonge kinderen, verandert alles.

 

After – Pathé Thuis/Netflix

Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet.

 

Oké, je bent misschien wat aan de late kant met het scoren van een valentijnscadeau, maar niet té laat. Deze parfums kan je namelijk dezelfde dag nog in huis hebben. En dan profiteer je ook nog van vette korting.