Dít zijn de leukste valentijnscadeaus voor mannen

04.02.2021 10:41
valentijnscadeaus_voor_mannen

Natúúrlijk vieren we de liefde elke dag, maar geef toe: het is toch leuk om je partner een keer per jaar extra in het zonnetje te zetten? Daarom: de leukste valentijnscadeaus voor mannen.

Valentijnsdag staat bekend als ‘de dag van de liefde’ en wordt elk jaar op 14 februari gevierd. Waar deze dag vandaan komt (en naar welke Valentijn het is vernoemd), is wat onduidelijk. Wel is bekend dat paus Gelasius in het jaar 496 de veertiende februari uitriep tot de dag van de heilige Valentijn. Tegenwoordig is het vooral de dag waarin we onze (geheime) liefde in het zonnetje zetten met een kaartje, of onderstaande cadeaus.

 

Een goed boek

Niets lekkerder dan zwijmelen bij een fijn boek zodra je kind op bed ligt – helemaal nu je als ouder door de lockdown een complete ballenbak hooghoudt. Wij hebben de top 10 best verkochte boeken van dit moment geselecteerd. Zo zit er voor je partner zeker wat bij.

Bestel ze hier

 

Drone

Voor gadgetfreaks zeker de investering waard. Deze drone bestuur je gemakkelijk met je smartphone of met de bijgeleverde controler. En goed om te weten: omdat deze drone onder 250 gram is, hoef je volgens de nieuwe drone-wetgeving geen online cursus te doen om ‘m te mogen besturen.

– Handige reistas inbegrepen
– 24 minuten vliegtijd
– Keert automatisch terug als batterij leeg is

Bestel ‘m hier

 

Parfum

Van een fles parfum worden mannen altijd blij. En het mooie: met de geuren die wij selecteerden zit je sowieso goed – ook zónder ze te hebben geroken.

Bekijk ze hier

 

Lees ook
Deze grappige briefjes aan geliefden moet je echt even lezen >

 

Trimmer

Of je nu de trimstand, het scheerapparaat of de styler gebruikt: de Philips OneBlade zorgt altijd voor zeer strakke lijnen. Je man kan ‘m zowel droog als nat droog gebruiken, dus ook onder de douche of met scheerschuim.

– Draadloos te gebruiken
– Scheert zeer snel en licht
– Mesjes meegeleverd

Bestel ‘m hier

 

LEGO

LEGO alleen voor kinderen? Echt niet. Ook voor volwassenen heb je complete bouwsets. Van het Witte Huis tot de TIE Fighter Pilot helm van Star Wars. 

Bekijk de sets hier

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de best gelezen artikelen in je mailbox >