Betrapt tijdens de seks-siësta: ‘De nieuwsgierige buurman stond vanachter zijn raam mee te genieten’

17.07.2023 22:21
betrapt tijdens de seksiësta Beeld: Getty Images

Van blote billen op het strand tot de nieuwsgierige buurman: waan je je op vakantie onbespied om weer eens helemaal in elkaar op te gaan, blijk je toch ergens geen rekening mee te hebben gehouden.

Lenny (38), getrouwd met Barry (44), moeder van Isabella (12) en Hidde (9):

“Vakantieparken selecteren Barry en ik altijd op de aanwezigheid van een animatieteam; de beste oplossing om een boek te kunnen lezen of lekker te seksen. Zo ook die keer in Frankrijk.

Isabella en Hidde waren na de lunch richting clownsworkhop gegaan. Wij trokken ons na een paar roseetjes ook even terug voor wat sport en spel in de slaapcabine. We waren nog maar net bezig of we hoorden gejoel en gezang. Er had zich een optocht gevormd van alle geschminkte kinderen en blijkbaar vond onze dochter het grappig dwars door onze voortent te lopen. Ik hoorde Isabella ook verbaasd om mij roepen.

Tijd om snel iets aan te trekken hadden we niet. We hielden onze adem in en deden alsof we er niet waren. Gelukkig was de stoet na een paar minuten weer voorbij. Maar voortaan ritsen we eerst de voortent dicht als we ons even terugtrekken.”

Dag buurman

Inge (35), samenwonend met Nick (30), moeder van Nikki (4):

“Op vakantie in Italië was het werkelijk bloedheet in de hotelkamer. De airco was stuk en niet te fiksen. Onze baby hadden we in haar bedje in de badkamer gezet, daar was het nog enigszins te doen. Wij zweetten het – te krappe – tweepersoonsbed uit.

“Een uitgelezen moment voor een vrijpartij. Dachten we”

Dus sleepten Nick en ik elke avond alle lakens naar het balkon om daar verder te slapen. Dat was een geweldige oplossing. Het was donker, redelijk koel en heel stil. Een uitgelezen moment voor een vrijpartij. Dachten we. Maar we hadden geen rekening gehouden met een nieuwsgierige buurman die op een avond vanachter zijn raam mee had zitten genieten. Toen we hem de volgende dag bij het zwembad tegenkwamen stond het schaamrood op mijn kaken.”

Lees ook – Zomerblunders: ‘Ik sloot mezelf poedelnaakt buiten in een Thais vakantieresort’ >

Wat doen die billen hier?

Lucy (31), getrouwd met Johan (40), moeder van Bo-Anne (4) en Mees (1):

“Ver voor we kinderen hadden doken mijn man en ik op een avond het strand op van Benidorm. Knetterromantisch. We hadden alleen oog voor elkaar en misten dus dat er een zandschuiver recht op ons afkwam. Tot de intens felle lichten van die megamachine uit het niets de blote billen van mijn man beschenen.”

En het bed zei ‘krak’

Nathalie (43), getrouwd met Sander (45), moeder van zoons Vesper (12) en Botaz (10):

“Onze twee zoons vinden het nog steeds de grap van de eeuw: papa en mama die tijdens een kussengevecht op vakantie door het bed zakten.

“Dat het geen kussengevecht was, maar een heftige vrijpartij, vertelden we ze uiteraard niet”

We waren op doorreis naar Zuid-Frankrijk en hielden een tussenstop in een klein, krakkemikkig tweesterrenhotel. De jongens deelden de kamer naast ons en zeiden later dat ze de knal en bons ook hadden gehoord. Sander had me iets te wild op het lits-jumeaux gegooid, waarna we allebei dwars tussen de matrasjes en door de bodem heen vielen. Dat het geen kussengevecht was, maar een heftige vrijpartij, vertelden we onze kinderen uiteraard niet. Dezelfde onschuld speelden we bij de receptie. Non, aucune idée waardoor het kwam.

Gelukkig liep het met een sisser af. Het hoefde geen verzekeringswerk te worden, riep de vriendelijke eigenaar. Hij timmerde er een paar planken onder, zodat we weer verder konden slapen. Voor ons een (pijnlijke) les. We hielden er een gekneusd stuitje en een grote blauwe plek aan over, plus een beschadigd ego. We bedenken ons wel twee keer voordat we wild stoeien op een vreemd bed.”

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.