Zo houdt deze moeder haar kinderen braaf tot Kerst

23.11.2016 22:24
Beeld: Emmiroo Beeld: Emmiroo

Hayley Donaldson (29) vertrouwde er niet op dat het dreigen met een enkeltje naar de Noordpool haar kinderen kalmeert. Daarom maakte ze een ‘Santa cam’, een apparaat waarmee de kerstman de kinderen zogenaamd in de gaten houdt. Je moet er maar net op komen. 

De camera is net zo echt als de Kerstman en zijn elven. Het knutselproject bestaat uit een zwarte bol, een lamp en de woorden Santa cam. Het rode lampje flikkert zelfs net zoals een beveiligingssysteem. Om het helemaal af te maken, zit er ook nog een opgerold stuk perkament bij met waarschuwing van de kerstman.

In productie

 In eerste instantie was het idee alleen bedoeld voor haar eigen gezin, maar na bijval verkoopt de Engelse moeder exemplaren via de Facebookpagina van haar bedrijf. Inmiddels begint haar eigen thuis te lijken op de plek waar elfjes speelgoed maken, ze produceerde al meer dan 50 ‘beveiligingssystemen’ voor andere gezinnen. Hayley geeft aan dat het idee vooral als grap bedoeld is. Ze kijkt ernaar uit wat de reactie van de kinderen gaat zijn als de Decembermaand begint.

Bron Mirror.co.uk