stokke kinderwagen

Zelf je kinderwagen stylen? Kan gewoon. Bij Stokke kun je namelijk helemaal zelf bepalen hoe je kinderwagen eruit komt te zien. Kwestie van een kleur en de juiste accessoires kiezen, het resultaat bekijken en klaar ben je. Extra fijn: je hoeft er de deur niet voor uit, want bestellen kan gewoon online.

Het Noorse merk Stokke is wereldberoemd om haar Tripp Trapp kinderstoel, maar heeft veel meer fijne producten, zoals kinderwagens die je zelf kunt stylen. Bovendien zijn de kinderwagens allemaal zo gemaakt dat ze de band tussen ouders en kinderen versterken: je kind dichtbij je op ooghoogte, zodat jullie elkaar goed kunnen zien. Wij zochten twee leuke voor je uit.

 

Stokke Trailz

Of je nou nou de stad of het bos gaat, met de Stokke Trailz kom je overal. De kinderwagen stuurt lekker soepel, de banden zijn schokbestendig en als je wilt, kun je de wielen zelfs verwisselen. En dan krijg je er ook nog eens een waterbestendige boodschappenmand bij.

 

Stokke Xplory

Bij alle kinderwagens van Stokke zijn het zitje en de reiswieg hoog geplaatst, maar de Stokke Xplory is extra bijzonder. Je kunt het zitje namelijk in hoogte verstellen. Handig, zo kan je kind meegroeien en nog beter zien wat er allemaal om ‘m heen gebeurt. De Xplory heeft verder 5 standen van zitten naar liggen en twee rijrichtingen.

 

Meer weten?

Op de website van Stokke kun je zelf een kinderwagen samenstellen.

 

 

waanzinnige-scholen

Niets te klagen over scholen in Nederland hoor, maar de gebouwen uit dit lijstje zijn wel heel bijzonder. Een keer iets anders dan bankjes twee aan twee bij het schoolbord.

1. Een vliegtuiglokaal in Georgia

 

2. Regenwater opvangen in Japan

 

3. In de jungle op Bali

 

Lees ook
Straffen voor de hele klas? Dit meisje (11) is het er niet mee eens >

 

4. Klaslokaal? Niet in Denemarken

 

5. In Thailand krijg je les in de lucht

 

6. Een kleurige container in Zuid-Afrika

 

7. In Tokio krijg je 'buiten' les

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

fotoserie-tweeling-en-drieling

Sachina uit Japan heeft vijf kinderen: een tweeling en een drieling. Druk, zeg je? Zeker. Maar ook heel gezellig. Bekijk de foto's op haar Instagramaccount maar.

'Een georganiseerde chaos', zo noemt ze haar gezin zelf. 

Van een verjaardagen vieren...

 

Een wintergarderobe aanschaffen...

 

Tot tanden poetsen...

 

In bad gaan...

 

Lees ook
Fotoserie: 11x de totale chaos van het ouderschap >

 

En en een lunchbox maken...

 

Alles moet dubbel.

 

Of nou ja: keer vijf zelfs.

 

Maar hoe druk haar leven ook is, Sachina geniet intens.