In samenwerking met Kek Mama

Stop maar met zoeken: dít is het perfecte cadeau voor Moederdag

25.04.2023 16:38

Wil je een leuk presentje scoren voor Moederdag, maar heb je behalve chocola of bloemen weinig inspiratie? Geen zorgen, want wij hebben dé tip voor je.

Geef één van de producten van Foamie cadeau en je zit gebakken voor Moederdag. Dit fijne merk bestaat uit onder meer Shampoo en Conditioner Bars die zorgen voor een heerlijk, ontspannen (plastic-vrij) momentje.

Zin om te douchen

Shampoo, is dat nou wel zo’n origineel cadeau, kun je je afvragen. Het antwoord? Jazeker, want de producten van Foamie zijn méér dan shampoo alleen. Zeg nou zelf: met namen als ‘Aloe You Very Much’ en ‘The Berry Best’ krijg je toch instant zin om onder de douche te springen? Daarbij zien de bars er ook nog eens geweldig uit – zonder inpakpapier ogen ze al als een cadeautje.

Bewuste keuze

Een andere, fijne (en belangrijke) bijkomstigheid: Foamie denkt aan het milieu. Waar we onszelf vroeger standaard met een stuk zeep wasten, komen de meeste shampoos en conditioners tegenwoordig in flessen. Da’s minder fijn voor de natuur, want plastic. Foamie gaat dat tegen en wil iedere badkamer plasticvrij maken. Daar slagen ze behoorlijk goed in, want één bar staat namelijk gelijk aan twee flessen shampoo – je doet er dus ook nog eens stukken langer mee. Bovendien worden alle Foamie producten op een bewuste manier geproduceerd en in het Verenigd Koninkrijk gemaakt, om zo de ecologische voetafdruk te beperken.

Zacht voor je huid (en portemonnee)

En da’s nog niet alles, want de Foamie producten zijn ook nog eens vegan én huidvriendelijk. Ze bevatten namelijk geen onnodige ingrediënten zoals zeep, mineralenoliën, parabenen en siliconen. In plaats van zeep gebruikt Foamie synthetisch zeep, ook wel bekend als ‘syndets’. Goed spul, want syndets hebben een lage pH-waarde, waardoor je haar en huid niet uitdrogen. Met Foamie geef je moeders dus een heerlijk momentje onder de douche en kunnen ze éven bijkomen van alle hectiek die bij een gezin komt kijken. Kortom: Foamie is alles wat je haar nodig heeft, zónder plastic en onnodige ingrediënten!

Ontdek de hele collectie, en shop nu met 15% korting met de code ‘KEKMAMA15’ via deze link!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Foamie.